Povezane vesti
Šok ispovest buduće snajke zlate petrović: Ovo je razlog zašto je ostavila kriminalca koji se krio u Španiji!
Kurir pre 6 sati
Osvrnuvši se na svoju turbulentnu prošlost, bivša zadrugarka Ena Čolić, koja je u vezi sa Jovanom Pejićem Pejom, ispričala je kako je s izvesnim kriminalcem jedno vreme boravila i u Španiji, gde se on krio. Za njega kaže da je bio divan mladić, jedan od… »
"Bila sam domaćica" Ena Čolić o životu sa dečkom kriminalcem: Šetala sam plažom dok me je posmatrao iza ćoška!
Telegraf pre 6 sati
Bivša rijaliti učesnica Ena Čolić, poznata po svom temperamentu i burnim vezama, otvorila je dušu i otkrila detalje iz perioda kada je živela u Španiji sa bivšim dečkom koji se bavio mutnim poslovima. Ona je iskreno govorila o svemu, ali je sve vreme… »
"Bila sam mu domaćica": Ena Čolić o dečku kriminalcu: Evo kako se na kraju iščupala iz svega
Blic pre 8 sati
Rijaliti zvezda Ena Čolić, poznata po svom oštrom jeziku i turbulentnim vezama, a sada je otkrila da je imala dečka koji se bavio mutnim radnjama i poslovima, te je kod njega bila kao domaćica. Ona je iskreno govorila o svemu, ali je sve vreme pričala sa… »
Vesti dana »

Veliki požar u industrijskom objektu između Kaća i Budisave lokalizovan
NIN pre 1 minutjoš 28 povezanih

FOTO: Studenti i dalje ispred Filozofskog, došli i poljoprivrednici, situacija mirna
Radio 021 pre 1 satjoš 47 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih