Повезане вести

Шок исповест будуће снајке злате петровић: Ово је разлог зашто је оставила криминалца који се крио у Шпанији!

Шок исповест будуће снајке злате петровић: Ово је разлог зашто је оставила криминалца који се крио у Шпанији!

Курир 26.08.2025
Осврнувши се на своју турбулентну прошлост, бивша задругарка Ена Чолић, која је у вези са Јованом Пејићем Пејом, испричала је како је с извесним криминалцем једно време боравила и у Шпанији, где се он крио. За њега каже да је… »
"Била сам домаћица" Ена Чолић о животу са дечком криминалцем: Шетала сам плажом док ме је посматрао иза ћошка!

"Била сам домаћица" Ена Чолић о животу са дечком криминалцем: Шетала сам плажом док ме је посматрао иза ћошка!

Телеграф 26.08.2025
Бивша ријалити учесница Ена Чолић, позната по свом темпераменту и бурним везама, отворила је душу и открила детаље из периода када је живела у Шпанији са бившим дечком који се бавио мутним пословима. Она је искрено говорила о… »
"Била сам му домаћица": Ена Чолић о дечку криминалцу: Ево како се на крају ишчупала из свега

"Била сам му домаћица": Ена Чолић о дечку криминалцу: Ево како се на крају ишчупала из свега

Блиц 26.08.2025
Ријалити звезда Ена Чолић, позната по свом оштром језику и турбулентним везама, а сада је открила да је имала дечка који се бавио мутним радњама и пословима, те је код њега била као домаћица. Она је искрено говорила о свему… »

Вести дана »