Povezane vesti
Šok ispovest buduće snajke zlate petrović: Ovo je razlog zašto je ostavila kriminalca koji se krio u Španiji!
Kurir 26.08.2025
Osvrnuvši se na svoju turbulentnu prošlost, bivša zadrugarka Ena Čolić, koja je u vezi sa Jovanom Pejićem Pejom, ispričala je kako je s izvesnim kriminalcem jedno vreme boravila i u Španiji, gde se on krio. Za njega kaže da je bio divan mladić, jedan od… »
"Bila sam domaćica" Ena Čolić o životu sa dečkom kriminalcem: Šetala sam plažom dok me je posmatrao iza ćoška!
Telegraf 26.08.2025
Bivša rijaliti učesnica Ena Čolić, poznata po svom temperamentu i burnim vezama, otvorila je dušu i otkrila detalje iz perioda kada je živela u Španiji sa bivšim dečkom koji se bavio mutnim poslovima. Ona je iskreno govorila o svemu, ali je sve vreme… »
"Bila sam mu domaćica": Ena Čolić o dečku kriminalcu: Evo kako se na kraju iščupala iz svega
Blic 26.08.2025
Rijaliti zvezda Ena Čolić, poznata po svom oštrom jeziku i turbulentnim vezama, a sada je otkrila da je imala dečka koji se bavio mutnim radnjama i poslovima, te je kod njega bila kao domaćica. Ona je iskreno govorila o svemu, ali je sve vreme pričala sa… »
Vesti dana »
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 26 minutajoš 16 povezanih
Izrael gađa Liban, Iran zatvorio Ormuski moreuz, primirje samo na papiru
BBC News pre 16 minutajoš 13 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije o prevremenim izborima, razgovara i sa matičnom strankom
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, moguće povremene gužve na graničnim prelazima
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih