Povezane vesti

Ajzea Majk nakon odlaska iz partizana: „Nisam mogao da budem pravi ja“ spektakl u najavi: Boksuju za nezaborav heroja sa…

Ajzea Majk nakon odlaska iz partizana: „Nisam mogao da budem pravi ja“ spektakl u najavi: Boksuju za nezaborav heroja sa…

Hot sport pre 47 minuta
„Prelazak u Minhen je logičan korak“ Nakon što je napustio beogradski Partizan, Ajzea Majk pronašao je novi angažman – karijeru nastavlja u redovima minhenskog Bajerna. Kanadski košarkaš je po dolasku u Nemačku govorio za klupsku stranicu i otkrio… »
Rusi sigurni u Americi – „novi“ Alkaras hvata zalet

Rusi sigurni u Americi – „novi“ Alkaras hvata zalet

Sputnik pre 5 sati
Bez previše iznenađenja protekao je još jedan dan US Opena, a plasman u drugo kolo obezbedili su Karen Hačanov i Andrej Rubljov, ruski teniseri koji su savladali Nišeša Basavaredija (6:7, 6:3, 7:5, 6:1), odnosno Dina Prižmića (6:4, 6:4, 6:4). Problema… »
Alkaras o "nularici": "Pomogla mi da budem brži"

Alkaras o "nularici": "Pomogla mi da budem brži"

Sportske.net pre 6 sati
Opravdao je drugi teniser Karlos Alkaras ulogu favorita protiv Amerikanca Rajlija Opekle i savladao ga na startu US opena sa maksimalnih 3:0 u setovima. Nije duel Španca i 211 centimetara visokog Opelke ostavio neki poseban utisak, ali jeste nova frizura… »
Venus Vilijams (45) završila učešće na US openu! Publika ovacijama ispratila slavnu teniserku!

Venus Vilijams (45) završila učešće na US openu! Publika ovacijama ispratila slavnu teniserku!

Kurir pre 6 sati
Američka teniserka Venus Vilijams (43) završila je učešće na ovogodišnjem US openu u prvom kolu, pošto je u noći između ponedeljka i utorka poražena od 13. teniserke sveta Karoline Muhove iz Češke 6:3, 2:6, 6:1. Muhova, polufinalistkinja prethodna dva… »
Kraj za Venus Vilijams

Kraj za Venus Vilijams

Sportski žurnal pre 6 sati
Slavila Muhova u tri seta. Američka teniserka Venus Vilijams (43) završila je učešće na ovogodišnjem Ju Es openu u prvom kolu, pošto je u noći između ponedeljka i utorka poražena od 13. teniserke sveta Karoline Muhove iz Češke 6:3, 2:6, 6:1. Muhova… »
Andrejeva ubedljiva na startu Ju-Es opena

Andrejeva ubedljiva na startu Ju-Es opena

RTS pre 6 sati
Ruska teniserka Mira Andrejeva plasirala se u drugo kolo Ju-Es openapobedom nad Amerikankom Alisijom Parks sa 2:0, po setovima 6:0, 6:1. Meč je trajao svega 55 minuta. Andrejeva je peta na svetskoj rang-listi, dok je Parks na 56. mestu. U prvom setu… »
Ništa od senzacije! Venus Vilijams završila učešće na Ju-Es openu

Ništa od senzacije! Venus Vilijams završila učešće na Ju-Es openu

Večernje novosti pre 7 sati
Američka teniserka Venus Vilijams (43) završila je učešće na ovogodišnjem Ju Es openu u prvom kolu, pošto je u noći između ponedeljka i utorka poražena od 13. teniserke sveta Karoline Muhove iz Češke 6:3, 2:6, 6:1. FOTO: Tanjug/AP Muhova… »
Ajzea Majk: "Nisam mogao da budem pravi ja"

Ajzea Majk: "Nisam mogao da budem pravi ja"

B92 pre 8 sati
Doskorašnji košarkaš Partizana Ajzea Majk je zvanično postao novi košarkaš Bajerna. Majk je dao izjavu za klupski sajt po dolasku u Bajern. On je istakao da ga je povreda poremetila tokom prošle sezone kada je nosio crno-beli dres. "Prelazak u Minhen je… »

Vesti dana »