Povezane vesti

Ajzea Majk nakon odlaska iz partizana: „Nisam mogao da budem pravi ja“ ludnica u varšavi: Hibernijan bio na korak od čuda ali…

Ajzea Majk nakon odlaska iz partizana: „Nisam mogao da budem pravi ja“ ludnica u varšavi: Hibernijan bio na korak od čuda ali…

Hot sport pre 22 dana
„Prelazak u Minhen je logičan korak“ Nakon što je napustio beogradski Partizan, Ajzea Majk pronašao je novi angažman – karijeru nastavlja u redovima minhenskog Bajerna. Kanadski košarkaš je po dolasku u Nemačku govorio za klupsku stranicu i otkrio… »
Rusi sigurni u Americi – „novi“ Alkaras hvata zalet

Rusi sigurni u Americi – „novi“ Alkaras hvata zalet

Sputnik pre 21 dana
Bez previše iznenađenja protekao je još jedan dan US Opena, a plasman u drugo kolo obezbedili su Karen Hačanov i Andrej Rubljov, ruski teniseri koji su savladali Nišeša Basavaredija (6:7, 6:3, 7:5, 6:1), odnosno Dina Prižmića (6:4, 6:4, 6:4). Problema… »
Venus Vilijams (45) završila učešće na US openu! Publika ovacijama ispratila slavnu teniserku!

Venus Vilijams (45) završila učešće na US openu! Publika ovacijama ispratila slavnu teniserku!

Kurir pre 21 dana
Američka teniserka Venus Vilijams (43) završila je učešće na ovogodišnjem US openu u prvom kolu, pošto je u noći između ponedeljka i utorka poražena od 13. teniserke sveta Karoline Muhove iz Češke 6:3, 2:6, 6:1. Muhova, polufinalistkinja prethodna dva… »
Alkaras o "nularici": "Pomogla mi da budem brži"

Alkaras o "nularici": "Pomogla mi da budem brži"

Sportske.net pre 21 dana
Opravdao je drugi teniser Karlos Alkaras ulogu favorita protiv Amerikanca Rajlija Opekle i savladao ga na startu US opena sa maksimalnih 3:0 u setovima. Nije duel Španca i 211 centimetara visokog Opelke ostavio neki poseban utisak, ali jeste nova frizura… »
Andrejeva ubedljiva na startu Ju-Es opena

Andrejeva ubedljiva na startu Ju-Es opena

RTS pre 21 dana
Ruska teniserka Mira Andrejeva plasirala se u drugo kolo Ju-Es openapobedom nad Amerikankom Alisijom Parks sa 2:0, po setovima 6:0, 6:1. Meč je trajao svega 55 minuta. Andrejeva je peta na svetskoj rang-listi, dok je Parks na 56. mestu. U prvom setu… »
Kraj za Venus Vilijams

Kraj za Venus Vilijams

Sportski žurnal pre 21 dana
Slavila Muhova u tri seta. Američka teniserka Venus Vilijams (43) završila je učešće na ovogodišnjem Ju Es openu u prvom kolu, pošto je u noći između ponedeljka i utorka poražena od 13. teniserke sveta Karoline Muhove iz Češke 6:3, 2:6, 6:1. Muhova… »
Ništa od senzacije! Venus Vilijams završila učešće na Ju-Es openu

Ništa od senzacije! Venus Vilijams završila učešće na Ju-Es openu

Večernje novosti pre 21 dana
Američka teniserka Venus Vilijams (43) završila je učešće na ovogodišnjem Ju Es openu u prvom kolu, pošto je u noći između ponedeljka i utorka poražena od 13. teniserke sveta Karoline Muhove iz Češke 6:3, 2:6, 6:1. FOTO: Tanjug/AP Muhova… »
Ajzea Majk: "Nisam mogao da budem pravi ja"

Ajzea Majk: "Nisam mogao da budem pravi ja"

B92 pre 22 dana
Doskorašnji košarkaš Partizana Ajzea Majk je zvanično postao novi košarkaš Bajerna. Majk je dao izjavu za klupski sajt po dolasku u Bajern. On je istakao da ga je povreda poremetila tokom prošle sezone kada je nosio crno-beli dres. "Prelazak u Minhen je… »

Vesti dana »