Povezane vesti

"Rusija je spremna, čekamo Kinu": Tramp po prvi put otkrio da je sa Putinom pričao o najopasnijem oružju: "Moramo to da…

"Rusija je spremna, čekamo Kinu": Tramp po prvi put otkrio da je sa Putinom pričao o najopasnijem oružju: "Moramo to da…

Blic pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je o nuklearnom razoružanju sa Vladimirom Putinom tokom samita na Aljasci. - Mislim da je denuklearizacija velika igra. Ali Rusija je spremna da to uradi, i mislim da će Kina biti voljna da to uradi. Ne možemo… »
Tramp: Rusija voljna da ne širi nuklearni arsenal! Prvi put otkrio da je o tome razgovarao s Putinom na Aljasci, "misli da će…

Tramp: Rusija voljna da ne širi nuklearni arsenal! Prvi put otkrio da je o tome razgovarao s Putinom na Aljasci, "misli da će…

Kurir pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp otkrio je da je tokom samita na Aljasci sredinom meseca, posvećenom pre svega ratu u Ukrajini, razgovarao i o nuklearnom razoružanju sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom. Kijev prenosi da je Tramp to sinoć kazao… »
Rusija prestaje da bude nuklaerna sila?!

Rusija prestaje da bude nuklaerna sila?!

B92 pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je o nuklearnom razoružanju sa svojim ruskim kolegom Vladimirom Putinom tokom razgovora na Aljasci, rekao je Tramp novinarima u Beloj kući 25. avgusta. "Mislim da je denuklearizacija veoma, to je velika igra… »

Vesti dana »

Zbor građana Novog Pazara: Neće proći ni u Novom Sadu

Zbor građana Novog Pazara: Neće proći ni u Novom Sadu

Radio sto plus pre 29 minutajoš 50 povezanih
Sutra pretežno sunčano i toplo

Sutra pretežno sunčano i toplo

Novi magazin pre 3 satajoš 26 povezanih