Povezane vesti

3 Puta operisana, sada otkrila sve detalje pakla Marija Mikić otvoreno o bolesti: "Stvorile su se nove ciste, probudila sam se…

3 Puta operisana, sada otkrila sve detalje pakla Marija Mikić otvoreno o bolesti: "Stvorile su se nove ciste, probudila sam se…

Alo pre 2 sata
Nakon poslednje intervencije Marija je strogo savetovana na ćutanje. Marija Mikić je kroz tri teške operacije glasnih žica, a sada se osvrnula na ono što joj se izdešavalo u proteklom periodu. Nakon poslednje intervencije Marija je strogo savetovana na… »
"Skupljale su se infekcije i mrtva tkiva" Marija Mikić o zdravstvenom stanju: "Probudila sam se bez glasa"

"Skupljale su se infekcije i mrtva tkiva" Marija Mikić o zdravstvenom stanju: "Probudila sam se bez glasa"

Telegraf pre 3 sata
Pevačica Marija Mikić otvoreno govori o izazovima sa kojima se suočila nakon tri teške operacije glasnih žica, koje je morala da obavi u Turskoj. Nakon poslednje intervencije, Marija je strogo savetovana na ćutanje, ali oporavak ide nabolje, što… »
"Trulilo mi je tkivo, zbog lekara sam pala u depresiju": Marija Mikić prvi put o zdravstvenom stanju i operacijama

"Trulilo mi je tkivo, zbog lekara sam pala u depresiju": Marija Mikić prvi put o zdravstvenom stanju i operacijama

Mondo pre 6 sati
Pevačica, čiji glas mnogi porede sa Jelenom Rozgom iz perioda "Magazina", Marija Mikić se uspešno oporavlja od poslednje u nizu operacija koje je imala u Turskoj. Naređeno joj je strogo ćutanje, a da sve ide na bolje pokazuje i podatak da je već imala… »
"Trulilo mi je tkivo": Marija Mikić prvi put o zdravstvenom stanju i operacijama: "Od saveta doktora sam upala u depresiju"

"Trulilo mi je tkivo": Marija Mikić prvi put o zdravstvenom stanju i operacijama: "Od saveta doktora sam upala u depresiju"

Blic pre 9 sati
Marija Mikić je imala tri teške operacije glasnih žica, a sada o svemu priča otvoreno. Marija Mikić se uspešno oporavlja od poslednje u nizu operacija koje je imala u Turskoj. Naređeno joj je strogo ćutanje, a da sve ide na bolje pokazuje i podatak da je… »
"Trulilo mi je tkivo" Marija Mikić o zdravstvenom stanju i operacijama: Od saveta doktora sam upala u depresiju!

"Trulilo mi je tkivo" Marija Mikić o zdravstvenom stanju i operacijama: Od saveta doktora sam upala u depresiju!

Kurir pre 8 sati
Marija Mikić je imala tri teške operacije glasnih žica, a sada o svemu priča otvoreno. Pevačica se uspešno oporavlja od poslednje u nizu operacija koje je imala u Turskoj. Naređeno joj je strogo ćutanje, a da sve ide na bolje pokazuje i podatak da je već… »

Vesti dana »