Повезане вести

3 Пута оперисана, сада открила све детаље пакла Марија Микић отворено о болести: "Створиле су се нове цисте, пробудила сам се…

3 Пута оперисана, сада открила све детаље пакла Марија Микић отворено о болести: "Створиле су се нове цисте, пробудила сам се…

Ало пре 25 дана
Након последње интервенције Марија је строго саветована на ћутање. Марија Микић је кроз три тешке операције гласних жица, а сада се осврнула на оно што јој се издешавало у протеклом периоду. Након последње интервенције Марија… »
"Скупљале су се инфекције и мртва ткива" Марија Микић о здравственом стању: "Пробудила сам се без гласа"

"Скупљале су се инфекције и мртва ткива" Марија Микић о здравственом стању: "Пробудила сам се без гласа"

Телеграф пре 25 дана
Певачица Марија Микић отворено говори о изазовима са којима се суочила након три тешке операције гласних жица, које је морала да обави у Турској. Након последње интервенције, Марија је строго саветована на ћутање, али опоравак… »
"Трулило ми је ткиво, због лекара сам пала у депресију": Марија Микић први пут о здравственом стању и операцијама

"Трулило ми је ткиво, због лекара сам пала у депресију": Марија Микић први пут о здравственом стању и операцијама

Мондо пре 25 дана
Певачица, чији глас многи пореде са Јеленом Розгом из периода "Магазина", Марија Микић се успешно опоравља од последње у низу операција које је имала у Турској. Наређено јој је строго ћутање, а да све иде на боље показује и… »
"Трулило ми је ткиво": Марија Микић први пут о здравственом стању и операцијама: "Од савета доктора сам упала у депресију"

"Трулило ми је ткиво": Марија Микић први пут о здравственом стању и операцијама: "Од савета доктора сам упала у депресију"

Блиц пре 25 дана
Марија Микић је имала три тешке операције гласних жица, а сада о свему прича отворено. Марија Микић се успешно опоравља од последње у низу операција које је имала у Турској. Наређено јој је строго ћутање, а да све иде на боље… »
"Трулило ми је ткиво" Марија Микић о здравственом стању и операцијама: Од савета доктора сам упала у депресију!

"Трулило ми је ткиво" Марија Микић о здравственом стању и операцијама: Од савета доктора сам упала у депресију!

Курир пре 25 дана
Марија Микић је имала три тешке операције гласних жица, а сада о свему прича отворено. Певачица се успешно опоравља од последње у низу операција које је имала у Турској. Наређено јој је строго ћутање, а да све иде на боље… »

Вести дана »