Povezane vesti
Lavrov rastavio američku novinarku na proste činioce "Kristen, Kristen ne glumite Zelenskog!" (video)
Alo pre 6 sati
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je tokom intervjua za američku televiziju En-Bi-Si, ušao u u oštru razmenu argumenata sa novinarkom Kristen Velker, tokom razgovora koji je prenošen na televiziji, kada ga je nekoliko puta pitala da li je Rusija… »
Lavrov uništio američku novinarku uživo: Kristen, Kristen, treba vam nešto... (video)
Pravda pre 8 sati
Lavrov je tokom intervjua za američku televiziju En-Bi-Si, ušao u u oštru razmenu argumenata sa novinarkom Kristen Velker, tokom razgovora koji je prenošen na televiziji, kada ga je nekoliko puta pitala da li je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu. -… »
"Ne izigravajte Zelenskog, vi mene ne slušate..." Okršaj Lavrova i novinarke u programu uživo! Preslišavao je šta je…
Kurir pre 14 sati
- Kristen, Kristen, zaista mi je žao, ali vi mene ne slušate. Primitivizam pitanja, vi postavljate iznova i iznova isto pitanje. Da li ste pročitali Budimpeštanski memorandum - zapitao je Lavrov, na šta je novinarka posle kratkog oklevanja odgovorila… »
Okršaj Lavrova i novinarke: "Vi mene ne slušate, ne izigravajte Zelenskog"; Otkrio Putinov uslov VIDEO
B92 pre 14 sati
Ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov dao je intervju za američku televiziju En-Bi-Si, a povremeno je dolazilo do oštre razmene argumenata sa novinarkom Kristen Velker, tokom razgovora koji je uživo prenošen na televiziji. "Kristen… »
Vesti dana »

Karsedo: Imali smo sreće da je Pepe onako centrirao i da je Žaža na onakav način postigao gol
Sportski žurnal pre 33 minutajoš 18 povezanih

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu: Jake policijske snage i dalje pred fakultetom, dekan uslovio izlazak garancijom bezbednosti (FOTO, VIDEO)
Danas pre 18 minutajoš 2 povezane

Izloženo 125 ikona 97 savremenih ikonopisaca: Patrijarh Porfirije otvorio izložbu "Svetlost Logosa" u Galeriji Kolarca
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana