Повезане вести
Лавров раставио америчку новинарку на просте чиниоце "Кристен, Кристен не глумите Зеленског!" (видео)
Ало 26.08.2025
Шеф руске дипломатије Сергеј Лавров је током интервјуа за америчку телевизију Ен-Би-Си, ушао у у оштру размену аргумената са новинарком Кристен Велкер, током разговора који је преношен на телевизији, када га је неколико пута… »
Лавров уништио америчку новинарку уживо: Кристен, Кристен, треба вам нешто... (видео)
Правда 26.08.2025
Лавров је током интервјуа за америчку телевизију Ен-Би-Си, ушао у у оштру размену аргумената са новинарком Кристен Велкер, током разговора који је преношен на телевизији, када га је неколико пута питала да ли је Русија извршила… »
"Не изигравајте Зеленског, ви мене не слушате..." Окршај Лаврова и новинарке у програму уживо! Преслишавао је шта је…
Курир 26.08.2025
- Кристен, Кристен, заиста ми је жао, али ви мене не слушате. Примитивизам питања, ви постављате изнова и изнова исто питање. Да ли сте прочитали Будимпештански меморандум - запитао је Лавров, на шта је новинарка после кратког… »
Окршај Лаврова и новинарке: "Ви мене не слушате, не изигравајте Зеленског"; Открио Путинов услов ВИДЕО
Б92 26.08.2025
Министар спољних послова Руске Федерације Сергеј Лавров дао је интервју за америчку телевизију Ен-Би-Си, а повремено је долазило до оштре размене аргумената са новинарком Кристен Велкер, током разговора који је уживо преношен на… »
Вести дана »

Припремите и кишобране и сунчане наочаре! Рхмз открио какво време нас очекује наредних дана: Биће свега!
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Претпостављамо да тамо има паметних људи": Лавров: Испорука "Томахавка" Украјини нанела би колосалну штету односима Русије и САД
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана

Словачки премијер Фицо: Не занимају ме нове санкције Русији док ЕУ не реши своје економске проблеме
Курир пре 1 сатјош 1 повезана

Осумњичени за напад на девојчицу у Малом Звечану пуштени да се бране са слободе
Данас пре 4 сатијош 1 повезана