Povezane vesti

Lavrov rastavio američku novinarku na proste činioce "Kristen, Kristen ne glumite Zelenskog!" (video)

Lavrov rastavio američku novinarku na proste činioce "Kristen, Kristen ne glumite Zelenskog!" (video)

Alo pre 25 dana
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov je tokom intervjua za američku televiziju En-Bi-Si, ušao u u oštru razmenu argumenata sa novinarkom Kristen Velker, tokom razgovora koji je prenošen na televiziji, kada ga je nekoliko puta pitala da li je Rusija… »
Lavrov uništio američku novinarku uživo: Kristen, Kristen, treba vam nešto... (video)

Lavrov uništio američku novinarku uživo: Kristen, Kristen, treba vam nešto... (video)

Pravda pre 25 dana
Lavrov je tokom intervjua za američku televiziju En-Bi-Si, ušao u u oštru razmenu argumenata sa novinarkom Kristen Velker, tokom razgovora koji je prenošen na televiziji, kada ga je nekoliko puta pitala da li je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu. -… »
"Ne izigravajte Zelenskog, vi mene ne slušate..." Okršaj Lavrova i novinarke u programu uživo! Preslišavao je šta je…

"Ne izigravajte Zelenskog, vi mene ne slušate..." Okršaj Lavrova i novinarke u programu uživo! Preslišavao je šta je…

Kurir pre 25 dana
- Kristen, Kristen, zaista mi je žao, ali vi mene ne slušate. Primitivizam pitanja, vi postavljate iznova i iznova isto pitanje. Da li ste pročitali Budimpeštanski memorandum - zapitao je Lavrov, na šta je novinarka posle kratkog oklevanja odgovorila… »
Okršaj Lavrova i novinarke: "Vi mene ne slušate, ne izigravajte Zelenskog"; Otkrio Putinov uslov VIDEO

Okršaj Lavrova i novinarke: "Vi mene ne slušate, ne izigravajte Zelenskog"; Otkrio Putinov uslov VIDEO

B92 pre 25 dana
Ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov dao je intervju za američku televiziju En-Bi-Si, a povremeno je dolazilo do oštre razmene argumenata sa novinarkom Kristen Velker, tokom razgovora koji je uživo prenošen na televiziji. "Kristen… »

Vesti dana »