Повезане вести

Лавров раставио америчку новинарку на просте чиниоце "Кристен, Кристен не глумите Зеленског!" (видео)

Лавров раставио америчку новинарку на просте чиниоце "Кристен, Кристен не глумите Зеленског!" (видео)

Ало 26.08.2025
Шеф руске дипломатије Сергеј Лавров је током интервјуа за америчку телевизију Ен-Би-Си, ушао у у оштру размену аргумената са новинарком Кристен Велкер, током разговора који је преношен на телевизији, када га је неколико пута… »
Лавров уништио америчку новинарку уживо: Кристен, Кристен, треба вам нешто... (видео)

Лавров уништио америчку новинарку уживо: Кристен, Кристен, треба вам нешто... (видео)

Правда 26.08.2025
Лавров је током интервјуа за америчку телевизију Ен-Би-Си, ушао у у оштру размену аргумената са новинарком Кристен Велкер, током разговора који је преношен на телевизији, када га је неколико пута питала да ли је Русија извршила… »
"Не изигравајте Зеленског, ви мене не слушате..." Окршај Лаврова и новинарке у програму уживо! Преслишавао је шта је…

"Не изигравајте Зеленског, ви мене не слушате..." Окршај Лаврова и новинарке у програму уживо! Преслишавао је шта је…

Курир 26.08.2025
- Кристен, Кристен, заиста ми је жао, али ви мене не слушате. Примитивизам питања, ви постављате изнова и изнова исто питање. Да ли сте прочитали Будимпештански меморандум - запитао је Лавров, на шта је новинарка после кратког… »
Окршај Лаврова и новинарке: "Ви мене не слушате, не изигравајте Зеленског"; Открио Путинов услов ВИДЕО

Окршај Лаврова и новинарке: "Ви мене не слушате, не изигравајте Зеленског"; Открио Путинов услов ВИДЕО

Б92 26.08.2025
Министар спољних послова Руске Федерације Сергеј Лавров дао је интервју за америчку телевизију Ен-Би-Си, а повремено је долазило до оштре размене аргумената са новинарком Кристен Велкер, током разговора који је уживо преношен на… »

Вести дана »