Povezane vesti

DS: Zloupotrebljene Hitna pomoć i vojska u Novom Sadu

DS: Zloupotrebljene Hitna pomoć i vojska u Novom Sadu

Glas Šumadije pre 9 sati
Demokratska stranka saopštila je da su tokom noći 13. avgusta u Novom Sadu zloupotrebljene državne institucije, uključujući Hitnu pomoć i specijalnu jedinicu vojne policije „Kobre“. Stranka navodi da su medicinske ekipe angažovane u prostorijama Srpske… »
Muke gradonačelnika Novog Sada: Žarko Mićin ispričao da nije imao mira na letovanju na Tasosu

Muke gradonačelnika Novog Sada: Žarko Mićin ispričao da nije imao mira na letovanju na Tasosu

Nova pre 10 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko iskoristio je gostovanje na TV Informer da se požali kako mira nije imao na godišnjem odmoru na Tasosu u Grčkoj, gde su ga, kako kaže, četiri dana pratili i slikali. On je suptilno zapretio sunarodniku koji ga je, navodno… »
Gradonačelnik Mićin doživeo neprijatnost na letovanju, grčko sunce ne štiti od domaće političke klime

Gradonačelnik Mićin doživeo neprijatnost na letovanju, grčko sunce ne štiti od domaće političke klime

Luftika pre 10 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin ispričao je da je doživeo veliku neprijatnost tokom odmora na Tasosu. Gradonačelnik Žarko Mićin i direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Bogdan Živanović gostovali su na televiziji Informer, gde su pričali o… »
Mićin se žali da mira nije imao na moru, suptilno preti čoveku iz restorana: Imam broj tablica i znam sve o njemu

Mićin se žali da mira nije imao na moru, suptilno preti čoveku iz restorana: Imam broj tablica i znam sve o njemu

N1 Info pre 11 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko iskoristio je gostovanje na TV Informer da se požali kako mira nije imao na godišnjem odmoru na Tasosu u Grčkoj, gde su ga, kako kaže, četiri dana pratili i slikali. On je suptilno zapretio sunarodniku koji ga je, navodno… »

Novi magazin pre 11 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin ispričao je jutros da je doživeo veliku neprijatnost tokom odmora na Tasosu. Gradonačelnik Žarko Mićin i direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Bogdan Živanović gostovali su jutros na televiziji Informer, gde su… »
Gradonačelnik izvređan na Tasosu: "Zabrinut za bezbednost, saznao sam sve o njemu"

Gradonačelnik izvređan na Tasosu: "Zabrinut za bezbednost, saznao sam sve o njemu"

Radio 021 pre 13 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin ispričao je jutros da je doživeo veliku neprijatnost tokom odmora na Tasosu. Gradonačelnik Žarko Mićin i direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Bogdan Živanović gostovali su jutros na televiziji Informer, gde su… »
DS: Režim zloupotrebio Hitnu pomoć i vojsku u Novom Sadu

Beta pre 14 sati
Demokratska stranka (DS) ocenila je da je noć 13. avgusta u Novom Sadu ogolila suštinu režima Aleksandra Vučića – "zloupotrebu institucija zarad lične i partijske koristi i odbrane". Kako se navodi u saopštenju te stranke, direktor novosadske Hitne… »

Danas pre 14 sati
Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je noć 13. avgusta u Novom Sadu ogolila suštinu režima Aleksandra Vučića – „zloupotrebu institucija zarad lične i partijske koristi i odbrane“. Kako se navodi u saopštenju te stranke, direktor novosadske Hitne… »
„Režim zloupotrebio Hitnu pomoć i vojsku u Novom Sadu“

„Režim zloupotrebio Hitnu pomoć i vojsku u Novom Sadu“

Nova pre 14 sati
Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je noć 13. avgusta u Novom Sadu ogolila suštinu režima Aleksandra Vučića – "zloupotrebu institucija zarad lične i partijske koristi i odbrane". Kako se navodi u saopštenju te stranke, direktor novosadske Hitne… »
Demokratska stranka: Režim u Novom Sadu zloupotrebio Hitnu pomoć

Demokratska stranka: Režim u Novom Sadu zloupotrebio Hitnu pomoć

Novi magazin pre 14 sati
Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je noć 13. avgusta u Novom Sadu ogolila suštinu režima Aleksandra Vučića – "zloupotrebu institucija zarad lične i partijske koristi i odbrane". Kako se navodi u saopštenju te stranke, direktor novosadske Hitne… »

Radio sto plus pre 14 sati
Demokratska stranka (DS) ocenila je da je noć 13. avgusta u Novom Sadu ogolila suštinu režima Aleksandra Vučića – “zloupotrebu institucija zarad lične i partijske koristi i odbrane”. Kako se navodi u saopštenju te stranke, direktor novosadske Hitne… »

Moj Novi Sad pre 15 sati
Informativna služba Demokratske stranke (DS) poručuje da građani Srbije zaslužuju državu koja brani njih, a ne "vlast koja se brani zloupotrebom institucija". – Noć 13. avgusta u Novom Sadu ogolila je suštinu režima Aleksandra Vučića – zloupotrebu… »
„Ispaljivali su sebi U nogu topovski udar, padali alkoholisani“ Direktor Hitne Živanović o nečuvenoj agresiji na njegove…

„Ispaljivali su sebi U nogu topovski udar, padali alkoholisani“ Direktor Hitne Živanović o nečuvenoj agresiji na njegove…

Dnevnik pre 14 sati
Strašne detalje napada na Hitnu pomoć tokom poslednjih devet meseci otkrio je za Informer televiziju direktor Zavoda za urgentnu medicinu dr Bogdan Živanović. -To se u srpskom zdravstvu do sada nije dešavalo. Samo odbijanje ukazivanja pomoći na terenu… »
Kampanja mržnje prema SNS Gradonačelnik Mićin o napadima na Hitnu pomoć: To veče se mržnja slila u Novi Sad, umalo da su…

Kampanja mržnje prema SNS Gradonačelnik Mićin o napadima na Hitnu pomoć: To veče se mržnja slila u Novi Sad, umalo da su…

Dnevnik pre 14 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin istakao je za Informer televiziju da je napad na Hitnu pomoć u Novom Sadu, 13. avgusta, i njihovo odbijanje da izađu na teren, posledica kampanje od devet meseci u kojoj pokušavaju da dehumanizuju pristalice SNS… »

Vesti dana »