Повезане вести

ДС: Злоупотребљене Хитна помоћ и војска у Новом Саду

ДС: Злоупотребљене Хитна помоћ и војска у Новом Саду

Глас Шумадије пре 24 дана
Демократска странка саопштила је да су током ноћи 13. августа у Новом Саду злоупотребљене државне институције, укључујући Хитну помоћ и специјалну јединицу војне полиције „Кобре“. Странка наводи да су медицинске екипе… »
Муке градоначелника Новог Сада: Жарко Мићин испричао да није имао мира на летовању на Тасосу

Муке градоначелника Новог Сада: Жарко Мићин испричао да није имао мира на летовању на Тасосу

Нова пре 24 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко искористио је гостовање на ТВ Информер да се пожали како мира није имао на годишњем одмору на Тасосу у Грчкој, где су га, како каже, четири дана пратили и сликали. Он је суптилно запретио… »
Градоначелник Мићин доживео непријатност на летовању, грчко сунце не штити од домаће политичке климе

Градоначелник Мићин доживео непријатност на летовању, грчко сунце не штити од домаће политичке климе

Луфтика пре 24 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин испричао је да је доживео велику непријатност током одмора на Тасосу. Градоначелник Жарко Мићин и директор Завода за хитну медицинску помоћ др Богдан Живановић гостовали су на телевизији… »
Мићин се жали да мира није имао на мору, суптилно прети човеку из ресторана: Имам број таблица и знам све о њему

Мићин се жали да мира није имао на мору, суптилно прети човеку из ресторана: Имам број таблица и знам све о њему

Н1 Инфо пре 24 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко искористио је гостовање на ТВ Информер да се пожали како мира није имао на годишњем одмору на Тасосу у Грчкој, где су га, како каже, четири дана пратили и сликали. Он је суптилно запретио… »

Нови магазин пре 24 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин испричао је јутрос да је доживео велику непријатност током одмора на Тасосу. Градоначелник Жарко Мићин и директор Завода за хитну медицинску помоћ др Богдан Живановић гостовали су јутрос на… »
Градоначелник извређан на Тасосу: "Забринут за безбедност, сазнао сам све о њему"

Градоначелник извређан на Тасосу: "Забринут за безбедност, сазнао сам све о њему"

Радио 021 пре 24 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин испричао је јутрос да је доживео велику непријатност током одмора на Тасосу. Градоначелник Жарко Мићин и директор Завода за хитну медицинску помоћ др Богдан Живановић гостовали су јутрос на… »
ДС: Режим злоупотребио Хитну помоћ и војску у Новом Саду

Бета пре 25 дана
Демократска странка (ДС) оценила је да је ноћ 13. августа у Новом Саду оголила суштину режима Александра Вучића – "злоупотребу институција зарад личне и партијске користи и одбране". Како се наводи у саопштењу те странке… »

Данас пре 25 дана
Демократска странка (ДС) оценила је данас да је ноћ 13. августа у Новом Саду оголила суштину режима Александра Вучића – „злоупотребу институција зарад личне и партијске користи и одбране“. Како се наводи у саопштењу те странке… »
„Режим злоупотребио Хитну помоћ и војску у Новом Саду“

„Режим злоупотребио Хитну помоћ и војску у Новом Саду“

Нова пре 25 дана
Демократска странка (ДС) оценила је данас да је ноћ 13. августа у Новом Саду оголила суштину режима Александра Вучића – "злоупотребу институција зарад личне и партијске користи и одбране". Како се наводи у саопштењу те странке… »

Радио сто плус пре 25 дана
Демократска странка (ДС) оценила је да је ноћ 13. августа у Новом Саду оголила суштину режима Александра Вучића – “злоупотребу институција зарад личне и партијске користи и одбране”. Како се наводи у саопштењу те странке… »
Демократска странка: Режим у Новом Саду злоупотребио Хитну помоћ

Демократска странка: Режим у Новом Саду злоупотребио Хитну помоћ

Нови магазин пре 25 дана
Демократска странка (ДС) оценила је данас да је ноћ 13. августа у Новом Саду оголила суштину режима Александра Вучића – "злоупотребу институција зарад личне и партијске користи и одбране". Како се наводи у саопштењу те странке… »

Мој Нови Сад пре 25 дана
Информативна служба Демократске странке (ДС) поручује да грађани Србије заслужују државу која брани њих, а не "власт која се брани злоупотребом институција". – Ноћ 13. августа у Новом Саду оголила је суштину режима Александра… »
„Испаљивали су себи У ногу топовски удар, падали алкохолисани“ Директор Хитне Живановић о нечувеној агресији на његове…

„Испаљивали су себи У ногу топовски удар, падали алкохолисани“ Директор Хитне Живановић о нечувеној агресији на његове…

Дневник пре 25 дана
Страшне детаље напада на Хитну помоћ током последњих девет месеци открио је за Информер телевизију директор Завода за ургентну медицину др Богдан Живановић. -То се у српском здравству до сада није дешавало. Само одбијање… »
Кампања мржње према СНС Градоначелник Мићин о нападима на Хитну помоћ: То вече се мржња слила у Нови Сад, умало да су…

Кампања мржње према СНС Градоначелник Мићин о нападима на Хитну помоћ: То вече се мржња слила у Нови Сад, умало да су…

Дневник пре 25 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин истакао је за Информер телевизију да је напад на Хитну помоћ у Новом Саду, 13. августа, и њихово одбијање да изађу на терен, последица кампање од девет месеци у којој покушавају да… »

Вести дана »