Povezane vesti

Slot: Nisam siguran da sam gledao fudbalsku utakmicu

Slot: Nisam siguran da sam gledao fudbalsku utakmicu

Sportski žurnal pre 5 sati
Lopta je bila u igri samo 40,8 odsto vremena, što je najmanji procenat u Premijer ligi od februara 2010. Trener Liverpula Arne Slot rekao je posle pobede svoje ekipe protiv Njukasla (3:2) da nije siguran da je uopšte gledao fudbalsku utakmicu… »
Slot: "Nisam siguran da sam gledao fudbalsku utakmicu"

Slot: "Nisam siguran da sam gledao fudbalsku utakmicu"

Sportske.net pre 5 sati
Menadžer Liverpula Arne Slot rekao je nakon pobede svoje ekipe protiv Njukasla (3:2) da "nije siguran da je uopšte gledao fudbalsku utakmicu", komentarišući taktički pristup domaće ekipe, preneo je danas Bi Bi Si (BBC). Liverpul je do pobede stigao golom… »
Arne Slot o trileru protiv Njukasla: Nisam siguran da sam gledao fudbalsku utakmicu

Arne Slot o trileru protiv Njukasla: Nisam siguran da sam gledao fudbalsku utakmicu

Večernje novosti pre 5 sati
Trener fudbalera Liverpula Arne Slot rekao je nakon pobede svoje ekipe protiv Njukasla (3:2) da "nije siguran da je uopšte gledao fudbalsku utakmicu", komentarišući taktički pristup domaće ekipe, preneo je danas Bi Bi Si (BBC). FOTO: Tanjug/AP Liverpul… »
Slot objasnio zašto Liverpul nije zadržao 2:0 sa igračem više

Slot objasnio zašto Liverpul nije zadržao 2:0 sa igračem više

Sport klub pre 5 sati
Trener Redsa istakao da je imao utisak da se nije radilo o fudbalskoj utakmici. Trener Liverpula Arne Slot rekao je nakon pobede svoje ekipe protiv Njukasla (3:2) da „nije siguran da je uopšte gledao fudbalsku utakmicu“, komentarišući taktički pristup… »
Novo fudbalsko čudo! Sa samo 16 godina pogodio za Liverpul, pa stao uz rame sa legendom Premijer lige

Novo fudbalsko čudo! Sa samo 16 godina pogodio za Liverpul, pa stao uz rame sa legendom Premijer lige

Telegraf pre 8 sati
U spektakularnoj drami na Sent Džejms parku, Liverpul je došao do pobede protiv Njukasla, i to zahvaljujući dečaku koji još nije napunio ni 17 godina. U drugom kolu Premijer lige, Redsi su uspeli da savladaju crno-bele 3:2, a heroj večeri bio je ni manje… »

Vesti dana »