Повезане вести

Слот: Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу

Слот: Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу

Спортски журнал пре 20 дана
Лопта је била у игри само 40,8 одсто времена, што је најмањи проценат у Премијер лиги од фебруара 2010. Тренер Ливерпула Арне Слот рекао је после победе своје екипе против Њукасла (3:2) да није сигуран да је уопште гледао… »
Слот: "Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу"

Слот: "Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу"

Спортске.нет пре 20 дана
Менаџер Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да "није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу", коментаришући тактички приступ домаће екипе, пренео је данас Би Би Си (ББЦ). Ливерпул… »
Арне Слот о трилеру против Њукасла: Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу

Арне Слот о трилеру против Њукасла: Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу

Вечерње новости пре 20 дана
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да "није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу", коментаришући тактички приступ домаће екипе, пренео је данас Би Би Си (ББЦ)… »
Слот објаснио зашто Ливерпул није задржао 2:0 са играчем више

Слот објаснио зашто Ливерпул није задржао 2:0 са играчем више

Спорт клуб пре 20 дана
Тренер Редса истакао да је имао утисак да се није радило о фудбалској утакмици. Тренер Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да „није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу“… »
Ново фудбалско чудо! Са само 16 година погодио за Ливерпул, па стао уз раме са легендом Премијер лиге

Ново фудбалско чудо! Са само 16 година погодио за Ливерпул, па стао уз раме са легендом Премијер лиге

Телеграф пре 21 дана
У спектакуларној драми на Сент Џејмс парку, Ливерпул је дошао до победе против Њукасла, и то захваљујући дечаку који још није напунио ни 17 година. У другом колу Премијер лиге, Редси су успели да савладају црно-беле 3:2, а… »

Вести дана »