Повезане вести
Слот: Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу
Спортски журнал пре 20 дана
Лопта је била у игри само 40,8 одсто времена, што је најмањи проценат у Премијер лиги од фебруара 2010. Тренер Ливерпула Арне Слот рекао је после победе своје екипе против Њукасла (3:2) да није сигуран да је уопште гледао… »
Слот: "Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу"
Спортске.нет пре 20 дана
Менаџер Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да "није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу", коментаришући тактички приступ домаће екипе, пренео је данас Би Би Си (ББЦ). Ливерпул… »
Арне Слот о трилеру против Њукасла: Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу
Вечерње новости пре 20 дана
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да "није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу", коментаришући тактички приступ домаће екипе, пренео је данас Би Би Си (ББЦ)… »
Слот објаснио зашто Ливерпул није задржао 2:0 са играчем више
Спорт клуб пре 20 дана
Тренер Редса истакао да је имао утисак да се није радило о фудбалској утакмици. Тренер Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да „није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу“… »
Ново фудбалско чудо! Са само 16 година погодио за Ливерпул, па стао уз раме са легендом Премијер лиге
Телеграф пре 21 дана
У спектакуларној драми на Сент Џејмс парку, Ливерпул је дошао до победе против Њукасла, и то захваљујући дечаку који још није напунио ни 17 година. У другом колу Премијер лиге, Редси су успели да савладају црно-беле 3:2, а… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 55 минутајош 40 повезаних

Радикалан потез Маје Огњеновић: Коју тајну крије последња фотографија са Данилом
Стори пре 4 минутајош 30 повезаних

Нова.рс: Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 2 сатајош 8 повезаних