Повезане вести
Слот: Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу
Спортски журнал 26.08.2025
Лопта је била у игри само 40,8 одсто времена, што је најмањи проценат у Премијер лиги од фебруара 2010. Тренер Ливерпула Арне Слот рекао је после победе своје екипе против Њукасла (3:2) да није сигуран да је уопште гледао… »
Слот: "Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу"
Спортске.нет 26.08.2025
Менаџер Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да "није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу", коментаришући тактички приступ домаће екипе, пренео је данас Би Би Си (ББЦ). Ливерпул… »
Арне Слот о трилеру против Њукасла: Нисам сигуран да сам гледао фудбалску утакмицу
Вечерње новости 26.08.2025
Тренер фудбалера Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да "није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу", коментаришући тактички приступ домаће екипе, пренео је данас Би Би Си (ББЦ)… »
Слот објаснио зашто Ливерпул није задржао 2:0 са играчем више
Спорт клуб 26.08.2025
Тренер Редса истакао да је имао утисак да се није радило о фудбалској утакмици. Тренер Ливерпула Арне Слот рекао је након победе своје екипе против Њукасла (3:2) да „није сигуран да је уопште гледао фудбалску утакмицу“… »
Ново фудбалско чудо! Са само 16 година погодио за Ливерпул, па стао уз раме са легендом Премијер лиге
Телеграф 26.08.2025
У спектакуларној драми на Сент Џејмс парку, Ливерпул је дошао до победе против Њукасла, и то захваљујући дечаку који још није напунио ни 17 година. У другом колу Премијер лиге, Редси су успели да савладају црно-беле 3:2, а… »
Вести дана »

Пилоти објавили снимак како су оштетили руски "сунбурн"; Руси погодили украјинске возове с војном опремом
РТС пре 20 минутајош 23 повезане

Данас понегде и до 18 степени! Огласио се РХМЗ: Ево шта нас чека наредне седмице
Телеграф пре 2 сатајош 22 повезане

'Без краљева': Милиони људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 2 сатајош 20 повезаних

Ово је Душко који је погинуо у бресници: Огласио се његов познаник: "Продавао је прасиће, био је добар човек и домаћин"
Блиц пре 15 минутајош 43 повезане