Повезане вести
Станији Добројевић легло 2 милиона на рачун: “Наравно да сам прихватила поклон!”
Вести онлине 26.08.2025
Станија Добројевић поново је у центру пажње. Популарна старлета поделила је на Инстаграму фотографију банковног рачуна на којем се види уплата већа од два милиона динара. Како пишу домаћи медији, Станија је тренутно у… »
Станија добила поклон од 2 милиона Старлета поручила: "Наравно да сам прихватила кад сам свашта прошла због идиота!"
Ало 26.08.2025
Старлета је истакла да је цифра од два милиона динара поклон који је добила. Старлета Станија Добројевић на Инстаграму је објавила свој рачун из банке и показала како јој је легло више од два милиона динара. Како пишу домаћи… »
Станија сликала стање на рачуну: Преко ноћи јој легли милиони, од цифре ће вам се завртети у глави: сви се питају од кога је…
Блиц 26.08.2025
Станија Добројевић на Инстаграму је објавила свој рачун из банке и показала како јој је легло више од два милиона динара. Како пишу домаћи медији, Станија је тренутно у преговорима за улазак у "Елиту 9", а пред њом је наводно… »
Станија показала стање на рачуну! Преко ноћи јој легли милиони, сви се питају од кога је легао новац (фото)
Курир 26.08.2025
Старлета Станија Добројевић јавно се похвалила да јој је на рачун легло више од два милиона динара. Старлета је у озбиљним преговорима за улазак у ријалити " Елита 9", а како се шушка продукција јој је понудила хонорар који се… »
Вести дана »
ВИДЕО: Нова победа Денвера, Јокићу скок недостајао за нови трипл-дабл
Радио 021 пре 24 минутајош 16 повезаних
Трамп: Разочаран сам, Зеленски није спреман да потпише мировни предлог САД
Политика пре 4 минутајош 9 повезаних