Povezane vesti

Staniji Dobrojević leglo 2 miliona na račun: “Naravno da sam prihvatila poklon!”

Staniji Dobrojević leglo 2 miliona na račun: “Naravno da sam prihvatila poklon!”

Vesti online pre 44 minuta
Stanija Dobrojević ponovo je u centru pažnje. Popularna starleta podelila je na Instagramu fotografiju bankovnog računa na kojem se vidi uplata veća od dva miliona dinara. Kako pišu domaći mediji, Stanija je trenutno u pregovorima za ulazak u devetu… »
Stanija dobila poklon od 2 miliona Starleta poručila: "Naravno da sam prihvatila kad sam svašta prošla zbog idiota!"

Stanija dobila poklon od 2 miliona Starleta poručila: "Naravno da sam prihvatila kad sam svašta prošla zbog idiota!"

Alo pre 6 sati
Starleta je istakla da je cifra od dva miliona dinara poklon koji je dobila. Starleta Stanija Dobrojević na Instagramu je objavila svoj račun iz banke i pokazala kako joj je leglo više od dva miliona dinara. Kako pišu domaći mediji, Stanija je trenutno u… »
Stanija slikala stanje na računu: Preko noći joj legli milioni, od cifre će vam se zavrteti u glavi: svi se pitaju od koga je…

Stanija slikala stanje na računu: Preko noći joj legli milioni, od cifre će vam se zavrteti u glavi: svi se pitaju od koga je…

Blic pre 7 sati
Stanija Dobrojević na Instagramu je objavila svoj račun iz banke i pokazala kako joj je leglo više od dva miliona dinara. Kako pišu domaći mediji, Stanija je trenutno u pregovorima za ulazak u "Elitu 9", a pred njom je navodno ponuda koja se ne odbija… »
Stanija pokazala stanje na računu! Preko noći joj legli milioni, svi se pitaju od koga je legao novac (foto)

Stanija pokazala stanje na računu! Preko noći joj legli milioni, svi se pitaju od koga je legao novac (foto)

Kurir pre 9 sati
Starleta Stanija Dobrojević javno se pohvalila da joj je na račun leglo više od dva miliona dinara. Starleta je u ozbiljnim pregovorima za ulazak u rijaliti " Elita 9", a kako se šuška produkcija joj je ponudila honorar koji se ne odbija. Dobrojevićeva… »

Vesti dana »