Povezane vesti

Ekskluzivni intervju Vučića za Euronews: Verujem da moja ponuda za dijalog ostaje, razgovori nemaju alternativu

Ekskluzivni intervju Vučića za Euronews: Verujem da moja ponuda za dijalog ostaje, razgovori nemaju alternativu

Euronews pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dao ekskluzivni intervju za Euronews. On je razgovarao sa Džejn Viderspun u emisiji "Evropski razgovori". Poručio je da veruje da njegova poruka demonstrantima za dijalog ostaje jer će oni jednog dana morati sa nekim… »
Vučić: Verujem da moja ponuda za dijalog ostaje, razgovori nemaju alternativu

Vučić: Verujem da moja ponuda za dijalog ostaje, razgovori nemaju alternativu

Telegraf pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dao ekskluzivni intervju za Euronews. On je razgovarao sa Džejn Viderspun u emisiji "Evropski razgovori". Poručio je da veruje njegova poruka demonstrantima za dijalog ostaje jer će oni jednog dana morati sa nekim da… »
Vučić: Ponuda za debatu ostaje dok je ne prihvate, jednog dana će morati da razgovaraju sa nekim

Vučić: Ponuda za debatu ostaje dok je ne prihvate, jednog dana će morati da razgovaraju sa nekim

Jugmedia pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegova ponuda za debatu sa studentima u blokadi, koju su pojedini fakulteti odbili, i dalje važi i da će „ostati dok je ne prihvate“. „Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana… »

NIN pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da njegova ponuda za debatu sa studentima u blokadi, koju su pojedini fakulteti odbili, i dalje važi i da će "ostati dok je ne prihvate". "Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana morati… »

Vesti dana »