Povezane vesti

Ekskluzivni intervju Vučića za Euronews: Verujem da moja ponuda za dijalog ostaje, razgovori nemaju alternativu

Ekskluzivni intervju Vučića za Euronews: Verujem da moja ponuda za dijalog ostaje, razgovori nemaju alternativu

Euronews pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dao ekskluzivni intervju za Euronews. On je razgovarao sa Džejn Viderspun u emisiji "Evropski razgovori". Poručio je da veruje da njegova poruka demonstrantima za dijalog ostaje jer će oni jednog dana morati sa nekim… »
Vučić: Verujem da moja ponuda za dijalog ostaje, razgovori nemaju alternativu

Vučić: Verujem da moja ponuda za dijalog ostaje, razgovori nemaju alternativu

Telegraf pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dao ekskluzivni intervju za Euronews. On je razgovarao sa Džejn Viderspun u emisiji "Evropski razgovori". Poručio je da veruje njegova poruka demonstrantima za dijalog ostaje jer će oni jednog dana morati sa nekim da… »
Vučić: Ponuda za debatu ostaje dok je ne prihvate, jednog dana će morati da razgovaraju sa nekim

Vučić: Ponuda za debatu ostaje dok je ne prihvate, jednog dana će morati da razgovaraju sa nekim

Jugmedia pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da njegova ponuda za debatu sa studentima u blokadi, koju su pojedini fakulteti odbili, i dalje važi i da će „ostati dok je ne prihvate“. „Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana… »

NIN pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da njegova ponuda za debatu sa studentima u blokadi, koju su pojedini fakulteti odbili, i dalje važi i da će "ostati dok je ne prihvate". "Moja ponuda će ostati dok je ne prihvate, jer će jednog dana morati… »

Vesti dana »