Povezane vesti
Naš influenser doživeo moždani udar: Hitno se oglasio, pa otkrio kroz kakvu agoniju je prošao
Mondo pre 9 sati
Influenser Dejan Rančev, je u video snimku otkrio sa kakvim zdravstvenim problemima se izborio. "Imao sam moždani udar. Jedino što mi trenutno nije funkcionalno je desna noga, ne mogu da pomeram zglob, ruka mi je utrnuta i dalje, ali hvala Bogu ostao sam… »
Srpski influenser imao moždani udar: "Desna noga mi nije funkcionalna" VIDEO
B92 pre 10 sati
Srpski influenser Dejan Rančev se oglasio na društvenim mrežama i otkrio je da je doživeo moždani udar. Dejan Rančev je naglasio da je zahvalan što je ostao živ. On je snimio video u kome je do detalja objasnio šta se dogodilo i sa kakvim se zdravstvenim… »
Srpski influenser doživeo moždani udar: "Desna noga mi nije funkcionalna, ruka mi je utrnuta, ne pomeram zglob" (video)
Kurir pre 10 sati
Srpski influenser Dejan Rančev na mrežama je objavio da je doživeo moždani udar, ali i istakao da je zahvalan jer je preživeo. U videu na TikTok nalogu objasnio je kroz šta je sve prošao i kakve posledice oseća. - Imao sam moždani udar. Jedino što mi… »
"Zahvalan sam što sam ostao pokretan" Srpski influenser prošao kroz pakao! (video)
Alo pre 10 sati
U videu objavljenom na društvenim mrežama, Rančev je ispričao kroz šta je prošao i kakve posledice trenutno oseća. Srpski influenser, Dejan Rančev, šokirao je javnost otkrivši da je doživeo moždani udar, ali i da je zahvalan što je preživeo. U videu… »
Naš influenser Imao moždani udar: Dejan zabrinuo mnoge priznanjem: "Desna noga mi nije funkcionalna, ruka mi je i dalje…
Blic pre 11 sati
Srpski influenser Dejan Rančev u obraćanju na društvenim mrežama otkrio je da je doživeo moždani udar i da je zahvalan što je ostao živ. Dejan Rančev je u video snimku otkrio sa kakvim zdravstvenim problemima se izborio. - Imao sam moždani udar. Jedino… »
Srpski influenser doživeo moždani udar: "Ruka mi je utrnuta i desna noga nije funkcionalna"
Telegraf pre 11 sati
Srpski influenser Dejan Rančev šokirao je javnost otkrivši da je doživeo moždani udar, ali da je zahvalan što je preživeo. U videu objavljenom na društvenim mrežama, Rančev je ispričao kroz šta je prošao i kakve posledice trenutno oseća. - Imao sam… »
Vesti dana »

Dačić o situaciji na Filozofskom fakultetu: “Policija napadnuta, došla na poziv dekana”
Serbian News Media pre 43 minutajoš 35 povezanih

Evo šta je Zvezda zaradila za sebe i srpski fudbal posle neuspeha protiv Pafosa i ulaska u Ligu Evrope
Telegraf pre 3 minutajoš 31 povezana

Direktor 'Srbijagasa' kaže da će američke sankcije NIS-u ponovo biti odložene
Slobodna Evropa pre 10 satijoš 32 povezane

Veliki požar kod Novog Sada: Vatra gutala fabriku i salaš, vatrogasci sprečili širenje plamena (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 2 satajoš 35 povezanih