Povezane vesti
Poznato vreme i mesto sahrane oca Gordana Kičića
Nova pre 3 sata
Branislav Kičić, poznati reditelj i otac Gordana Kičića, preminuo je juče u 78. godini života. Kako je navedeno sahrana će se obaviti na Novom groblju u Beogradu u 14.45 sati. Porodica će saučešće primati od 14 sati. Gordanu je ljubav prema filmu preneo… »
Poznati mesto i vreme sahrane oca Gordana Kičića: Evo gde će reditelj biti ispraćen na večni počinak
Mondo pre 3 sata
Gordanu je ljubav prema filmu preneo otac Branislav Kičić, koji je po zanimanju bio reditelj, a ostaće upamćen po naslovima kao što su "Na Drini ćuprija", "To sam ja" i "Magnet". Branislav je preminuo 25. avgusta, u noći između nedelje i ponedeljka. "Kao… »
"Dugo je bolovao": Gorica Popović se potresnim rečima oprostila od oca Gordana Kičića, Branislava: "Videla sam ga letos, bio…
Blic pre 4 sati
Reditelj Branislav Kičić i otac našeg proslavljenog glumca Gordana Kičića, umro je 24. avgusta, u 78. godini. Potresnim rečima, od reditelja Kičića, oprostila se glumica Gorica Popović, kojoj je njegova smrt teško pala. - Veoma mi je teško pala ova vest… »
Poznato vreme i mesto sahrane oca Gordana Kičića: Ovde će reditelj počivati
Telegraf pre 4 sati
Reditelj Branislav Kičić preminuo je u 78. godini nakon duge i teške bolesti. Sahrana će se obaviti sutra, 27. avgusta, na Novom groblju u Beogradu u 14.45 sati, a porodica će saučešće primati od 14 časova. Gordanu Kičiću ljubav prema filmu preneo je… »
Poznato vreme i mesto sahrane: Evo gde će počivati reditelj i otac Gordana Kičića
Blic pre 6 sati
Reditelj Branislav Kičić, koji je preminuo u 78. godini nakon duge i teške bolesti, biće sahranjen sutra, 27. avgusta. Kako je navedeno sahrana će se obaviti na Novom groblju u Beogradu u 14.45 sati. Porodica će saučešće primati od 14 sati. Gordanu je… »
Poznato mesto i vreme sahrane Branislava Kičića
Kurir pre 6 sati
Reditelj Branislav Kičić, koji je preminuo u 78. godini nakon duge i teške bolesti, biće sahranjen sutra, 27. avgusta, na Novom groblju u Beogradu u 14.45 sati. Porodica će saučešće primati od 14 sati. Branislav Kičić je rođen 6. septembra 1947. godine… »
"Dugo je bolovao" Gorica Popović skrhana zbog smrti Kičića, oprostila se emotivnim rečima: Veoma mi je teško!
Telegraf pre 5 sati
Reditelj Branislav Kičić preminuo je juče, 24. avgusta, u 78. godini, ostavivši iza sebe bogatu i značajnu karijeru. Rođen je 6. septembra 1947. i ostavio je neizbrisiv trag u istoriji naše televizije i pozorišta. Tokom svoje rediteljske karijere, Kičić… »
„Dugo je bolovao“: Gorica Popović neutešna zbog smrti oca Gordana Kičića
Nova pre 9 sati
Poznati reditelj Branislav Kičić preminuo je juče, ostaviši iza sebe bogatu karijeru. Otac Gordana Kičića napustio nas je juče u 78. godini nakon kraće bolesti. Tokom svoje rediteljske karijere imao je brojna ostvarenja poput „Magnet“, „Na Drini… »
Vesti dana »

Lokalizovan veliki požar u industrijskom objektu između Kaća i Budisave
RTS pre 2 satajoš 34 povezane

Novosadski zborovi pozvali na skup podrške studentima: Protest večeras u 19 časova ispred Filozofskog fakulteta
Nova pre 59 minutajoš 56 povezanih

Kakva čistka u KK Crvena zvezda! Posle Lazića, Mitrovića i Nedovića - otišao još jedan miljenik "delija"1
Večernje novosti pre 38 minutajoš 27 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 6 satijoš 31 povezana