Povezane vesti

Slot posle pobede u Njukaslu: "Bilo je dugih izležavanja" VIDEO

Slot posle pobede u Njukaslu: "Bilo je dugih izležavanja" VIDEO

B92 pre 34 minuta
Trener fudbalera Liverpula Arne Slot rekao je nakon pobede svoje ekipe protiv Njukasla (3:2) da "nije siguran da je uopšte gledao fudbalsku utakmicu", preneo je Bi Bi Si (BBC). Liverpul je do pobede stigao golom 16-godišnjeg napadača Rija Ngumoa u 100… »
Gordon se izvinio Van Dajku zbog oštrog starta

Gordon se izvinio Van Dajku zbog oštrog starta

Sportske.net pre 4 sati
Napadač Njukasla Entoni Gordon izvinio se danas kapitenu Liverpula Virdžilu van Dajku nakon sinoćnog oštrog starta u Premijer ligi koji mu je doneo crveni karton. Gordon je u ponedeljak na "Sent Džejms parku" oštro startovao na Van Dajka, ostavljajući… »
O njegovoj izjavi bruji celo ostrvo! Trener Liverpula zagrmeo, tvrdi da uopšte nije ni gledao fudbalsku utakmicu: "Bilo je…

O njegovoj izjavi bruji celo ostrvo! Trener Liverpula zagrmeo, tvrdi da uopšte nije ni gledao fudbalsku utakmicu: "Bilo je…

Kurir pre 4 sati
Liverpul je do pobede stigao golom 16-godišnjeg napadača Rija Ngumoa u 100. minutu, dok je Njukasl uspeo da se vrati u meč i izjednači na 2:2 sa desetoricom igrača. Prema statistici Opta, lopta je bila u igri samo 40,8 odsto vremena, što je najmanji… »
Gordon posle crvenog kartona: Samo sam pokušavao da unesem energiju u igru

Gordon posle crvenog kartona: Samo sam pokušavao da unesem energiju u igru

Sportski žurnal pre 5 sati
Napadač Njukasla se izvinio Van Dajku zbog oštrog starta. Napadač Njukasla Entoni Gordon izvinio se danas kapitenu Liverpula Virgilu van Dajku nakon sinoćnog oštrog starta u Premijer ligi koji mu je doneo crveni karton. Gordon je u ponedeljak oštro… »
Ovo je start za zatvor! Fudbaler njukasla polomio Van Dajka, pa se oglasio! Kaje se zbog brutalnog faula, odmah se izvinio…

Ovo je start za zatvor! Fudbaler njukasla polomio Van Dajka, pa se oglasio! Kaje se zbog brutalnog faula, odmah se izvinio…

Kurir pre 5 sati
Gordon je u ponedeljak na "St. James’ Parku" oštro startovao na Van Dajka, ostavljajući vidljiv trag na desnom listu holandskog reprezentativca, koji je završio na zemlji. Inicialno je dobio žuti karton, ali je kazna naknadno promenjena u crveni nakon… »
"Izvinjavam se navijačima - pričao sam sa Van Dajkom posle utakmice"

"Izvinjavam se navijačima - pričao sam sa Van Dajkom posle utakmice"

B92 pre 6 sati
Sjajnu utakmicu su odigrali fudbaleri Njukasla i Liverpula. Na meču gde smo videli čak pet golova, na kraju je slavila ekipa Arnea Slota rezultatom 3:2 i to golom mladog Rija Engumohe u desetom minutu nadoknade. Fudbaleri Njukasla imali još teži posao… »
Tragičar Njukasla: Virdžile, izvini

Tragičar Njukasla: Virdžile, izvini

Sport klub pre 11 sati
Njukasl i Liverpul odigrali su u ponedeljak uveče, bez ikakve dileme, najuzbudljiviju utakmicu drugog kola Premijer lige, a semafor na "Sejnt Džejmses parku" na kraju je pokazivao rezultat 2:3 (0:1). Na kraju poluvremena, pri vođstvu gostiju, 24-godišnji… »

Vesti dana »