Повезане вести
Студент Матеја Николић објавио да је на испиту био окружен петорицом инспектора: Декан нишког Правног каже да су „сви у…
Данас 26.08.2025
Матеја Николић, студент нишког Правног факултета и активни учесник студентског протеста, саопштио је да је данас полагао испит у учионици окружен петорицом полицијских инспектора. „Данас сам полагао први испит од почетка блокаде… »
Студент Матеја Николић објавио да је полагао испит у присуству 5 инспектора
Недељник 26.08.2025
Студент Правног факултета у Нишу Матеја Николић написао је на КС-у да га је данас пред полагање испита, првог од када су почеле блокаде факултета, сачекало пет инспектора, пише Н1. „Данас сам полагао први испит од почетка… »
Полицајци у цивилу окружили у учионици студента из Ниша на испиту: Коментар професорке Биљане Стојковић је више него духовит…
Нова 26.08.2025
Полицајци у цивилу пратили седели су данас у учионици у којој је испит полагао студент из Ниша Матеја Николић, а професорка Биљана Стојковић спремила се за њихов долазак и објавила то на друштвеној мрежи КС. У борби против… »
Студент Матеја вратио питања јер је био узнемирен, пет инспектора било у учионици: Полиција и Факултет тврде да су и они…
Нова 26.08.2025
Студент Матеја Николић, којег је полиција већ седам пута приводила због његовог учешћа на демонстрацијама, последњи пут прошле недеље са све бакалуком из “Максија”, данас је у Полицијску испоставу Медијана отишао својевољно… »
Студент се жалио да га инспектори прате на испиту – декан нишког Правног каже и они полагали
Јужне вести 26.08.2025
Студент Правног факултета у Нишу Матеја Николић, који је данас полагао први испит од почетка блокада, тврди да су га у учионици дочекала петорица инспектора. Како би сазнао зашто, отишао је у полицију, где су му, како каже, рекли… »
Студент Матеја из Ниша кога је на испиту окружило пет инспектора тренутно је у полицији
Правда 26.08.2025
Матеја Николић, студент Правног факултета у Нишу, тренутно се налази у полицији. Он је то у телефонском разговору потврдио новинару Нова.рс. „Не могу да разговарам јер сам у полицији“, навео је Николић. Он међутим није открио… »
(ФОТО) Студент Правног полагао испит у присуству пет инспектора: "Ово вам нећу опростити"
Н1 Инфо 26.08.2025
Студент Правног факултета у Нишу Матеја Николић данас је полагао свој први испит од када су почеле блокаде факултета. Он је на друштвеној мрежи "КС" написао да су га у учионици на факултету пред испит сачекала петорица инспектора… »
Студент Матеја из Ниша кога је на испиту окружило пет инспектора тренутно је у полицији
Нова 26.08.2025
Матеја Николић, студент Правног факултета у Нишу, тренутно се налази у полицији. Он је то у телефонском разговору потврдио новинару Нова.рс. „Не могу да разговарам јер сам у полицији“, навео је Николић. Он међутим није открио… »
Студент Матеја из Ниша на полагању испита био окружен с пет инспектора: „Зашто? Да ме застрашите? Да ме понизите? Нећу вам…
Нова 26.08.2025
Матеја Николић, студент Правног факултета у Нишу данас је полагао свој први испит откад су кренуле блокаде факултета. Како је написао на друштвеној мрежи Икс, њега је у учионици где је полагао испит сачекало пет инспектора због… »
Студент из Ниша на полагању испита био окружен с пет инспектора: “Зашто? Да ме застрашите? Да ме понизите? Нећу вам ово…
Наиссус инфо 26.08.2025
“Данас сам полагао први испит од почетка блокаде. И уместо да се фокусирам на градиво, дочекало ме је пет инспектора у учионици на факултету! Четворица испред мене, један иза леђа. Зашто? Да ме застрашите? Да ме понизите? Мислите… »
Вести дана »
Никола Селаковић – портрет без (с)рама: Радикал, министар, страсни познавалац усташа
Нова пре 1 сатјош 54 повезане
Руте: НАТО суочен с трајним опасностима, подршка Украјини мора да остане чврста
РТВ пре 1 сатјош 41 повезана
Усвојен Закон о управљању отпадом, званичној статистици, али и органској производњи
Блиц пре 4 сатијош 54 повезане