Povezane vesti
Student Mateja vratio pitanja jer je bio uznemiren, pet inspektora bilo u učionici: Policija i Fakultet tvrde da su i oni…
Nova pre 2 sata
Student Mateja Nikolić, kojeg je policija već sedam puta privodila zbog njegovog učešća na demonstracijama, poslednji put prošle nedelje sa sve bakalukom iz “Maksija”, danas je u Policijsku ispostavu Medijana otišao svojevoljno. Nakon što je jutros u… »
Student se žalio da ga inspektori prate na ispitu – dekan niškog Pravnog kaže i oni polagali
Južne vesti pre 2 sata
Student Pravnog fakulteta u Nišu Mateja Nikolić, koji je danas polagao prvi ispit od početka blokada, tvrdi da su ga u učionici dočekala petorica inspektora. Kako bi saznao zašto, otišao je u policiju, gde su mu, kako kaže, rekli da su njihove kolege… »
Student Mateja Nikolić polagao ispit u prisustvu 5 inspektora
Nedeljnik pre 3 sata
Student Pravnog fakulteta u Nišu Mateja Nikolić napisao je na X-u da ga je danas pred polaganje ispita, prvog od kada su počele blokade fakulteta, sačekalo pet inspektora, piše N1. „Danas sam polagao prvi ispit od početka blokade. I umesto da se… »
Student Mateja iz Niša koga je na ispitu okružilo pet inspektora trenutno je u policiji
Pravda pre 4 sati
Mateja Nikolić, student Pravnog fakulteta u Nišu, trenutno se nalazi u policiji. On je to u telefonskom razgovoru potvrdio novinaru Nova.rs. „Ne mogu da razgovaram jer sam u policiji“, naveo je Nikolić. On međutim nije otkrio zašto se sada nalazi tamo. U… »
Student Mateja Nikolić objavio da je polagao ispit okružen petoricom inspektora: Dekan niškog Pravnog kaže da su „svi u…
Danas pre 4 sati
Mateja Nikolić, student niškog Pravnog fakulteta i aktivni učesnik studentskog protesta, saopštio je da je danas polagao ispit u učionici okružen petoricom policijskih inspektora. „Danas sam polagao prvi ispit od početka blokade. I umesto da se fokusiram… »
(FOTO) Student Pravnog polagao ispit u prisustvu pet inspektora: "Ovo vam neću oprostiti"
N1 Info pre 5 sati
Student Pravnog fakulteta u Nišu Mateja Nikolić danas je polagao svoj prvi ispit od kada su počele blokade fakulteta. On je na društvenoj mreži "X" napisao da su ga u učionici na fakultetu pred ispit sačekala petorica inspektora. Umesto da na ispitu bude… »
Student Mateja iz Niša koga je na ispitu okružilo pet inspektora trenutno je u policiji
Nova pre 5 sati
Mateja Nikolić, student Pravnog fakulteta u Nišu, trenutno se nalazi u policiji. On je to u telefonskom razgovoru potvrdio novinaru Nova.rs. „Ne mogu da razgovaram jer sam u policiji“, naveo je Nikolić. On međutim nije otkrio zašto se sada nalazi tamo. U… »
Student Mateja iz Niša na polaganju ispita bio okružen s pet inspektora: „Zašto? Da me zastrašite? Da me ponizite? Neću vam…
Nova pre 6 sati
Mateja Nikolić, student Pravnog fakulteta u Nišu danas je polagao svoj prvi ispit otkad su krenule blokade fakulteta. Kako je napisao na društvenoj mreži Iks, njega je u učionici gde je polagao ispit sačekalo pet inspektora zbog čega je bio vidno… »
Student iz Niša na polaganju ispita bio okružen s pet inspektora: “Zašto? Da me zastrašite? Da me ponizite? Neću vam ovo…
Naissus info pre 5 sati
“Danas sam polagao prvi ispit od početka blokade. I umesto da se fokusiram na gradivo, dočekalo me je pet inspektora u učionici na fakultetu! Četvorica ispred mene, jedan iza leđa. Zašto? Da me zastrašite? Da me ponizite? Mislite li da je normalno… »
Vesti dana »

MUP: Lokalizovan požar između Kaća i Budisave kod Novog Sada, nema povređenih
Novi magazin pre 2 satajoš 34 povezane

Po dobro oprobanoj recepturi: Još jedno izbacivanje studenata sa fakulteta
Mašina pre 1 satjoš 56 povezanih

Da li je sa pojačanjima završeno? Kk Crvena zvezda objavila roster za sezonu 2025/2026! Da li neko nedostaje ovom timu?
Kurir pre 19 minutajoš 27 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 6 satijoš 31 povezana