Povezane vesti
(Video) Vaspitač dece ulazi u zadrugu 9 elitu: Emotivno je polupan i živi u svom svetu gde je zvezda: "Biću u finalu"
Blic 26.08.2025
Bliži se ulazak u rijaliti "Zadruga 9 Elita", a jedan od novih učesnika je i Kan iz Sarajeva. Kan je rekao da je po struci vaspitač, ali i da je on zvezda u svom svetu. - Ja sam Kan iz Sarajeva, imam 19 godina. Rijaliti je odskočna daska u životu. Ja… »
Vaspitač dece ulazi u rijaliti! Učesnik Elite 9 stigao na potpisivanje ugovora: "Pucam do finala, biću zvezda"
Telegraf 26.08.2025
Bliži se početak rijalitija "Elita 9", a među novim učesnicima nalazi se Kan iz Sarajeva, koji ističe da je po struci vaspitač, ali da u svom svetu on sam vlada kao zvezda. - Ja sam Kan iz Sarajeva, imam 19 godina. Rijaliti je odskočna daska u životu. Ja… »
Vesti dana »
Orban nakon glasanja: Došao sam da bih pobedio; Sijarto: Ulog izbora je Mađarska izvan rata u narednim godinama
Insajder pre 1 satjoš 32 povezane
(Video) Sloboda Mićalović na Vaskršnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi Tu je i njena koleginica Milena Radulović, glumica ne skida osmeh
Blic pre 24 minutajoš 50 povezanih
Predsednik otkrio: Ovog datuma se nastavljaju pregovori Irana i SAD
Večernje novosti pre 49 minutajoš 27 povezanih
Veliki uspeh srpski lekara Prvi put urađena transplatacija pluća, pacijent se dobro oporavlja poduhvat trajao dva do tri dana
Dnevnik pre 34 minutajoš 20 povezanih