Povezane vesti
(Video) Vaspitač dece ulazi u zadrugu 9 elitu: Emotivno je polupan i živi u svom svetu gde je zvezda: "Biću u finalu"
Blic 26.08.2025
Bliži se ulazak u rijaliti "Zadruga 9 Elita", a jedan od novih učesnika je i Kan iz Sarajeva. Kan je rekao da je po struci vaspitač, ali i da je on zvezda u svom svetu. - Ja sam Kan iz Sarajeva, imam 19 godina. Rijaliti je odskočna daska u životu. Ja… »
Vaspitač dece ulazi u rijaliti! Učesnik Elite 9 stigao na potpisivanje ugovora: "Pucam do finala, biću zvezda"
Telegraf 26.08.2025
Bliži se početak rijalitija "Elita 9", a među novim učesnicima nalazi se Kan iz Sarajeva, koji ističe da je po struci vaspitač, ali da u svom svetu on sam vlada kao zvezda. - Ja sam Kan iz Sarajeva, imam 19 godina. Rijaliti je odskočna daska u životu. Ja… »
Vesti dana »
Počeo da radi portal - "Ko si bre ti", za prijavu korupcije i zloupotreba funkcionera
Insajder pre 19 minutajoš 24 povezane
Sunčano pre podne, popodne promenljivo oblačno – temperatura do 30 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane
Ljudi živi goreli u kolima! Apokaliptični požar guta popularnu turističku destinaciju: Objavljen broj žrtava, prizori sa lica mesta su jezivi (video)
Blic pre 29 minutajoš 17 povezanih
Pred vikend gužve na granicama sve veće. Na ovom prelazu čekanje već počelo, teretnjaci na Batrovcima u koloni
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih