Povezane vesti
Šalter sala MUP-a na Bulevaru oslobođenja neće biti u funkciji od ponedeljka
Moj Novi Sad pre 8 sati
Policijska uprava Novi Sad obaveštava građane da, zbog planirane rekonstrukcije objekta, od 1. septembra, šalter sala na Bulevaru oslobođenja broj 143, neće biti u funkciji. Od 1. septembra, funkcije te šalter sale preuzeće objekti policijske uprave u… »
Od 1. Septembra šalter sala na Bulevaru oslobođenja ne radi, razlog rekonstrukcija Zbog dokumenata u Radničku i Sremsku ulicu…
Dnevnik pre 8 sati
Zbog planirane rekonstrukcije objekta, od 1. septembra 2025. godine, šalter sala na Bulevaru oslobođenja broj 143, neće biti u funkciji. Od 1. septembra, funkcije te šalter sale preuzeće objekti policijske uprave u Radničkoj i Sremskoj ulici, kao i u… »
Zatvara se šalter sala policije kod Mosta slobode: Ovo su nove lokacije za izradu dokumenata
Radio 021 pre 8 sati
Šalter sala policije na Bulevaru oslobođenja 143 biće zatvorena od ponedeljka, 1. septembra neće raditi zbog rekonstrukcije. Od 1. septembra funkcije te šalter sale preuzeće objekti policijske uprave u Radničkoj i Sremskoj ulici, kao i na Bulevaru kralja… »
Vesti dana »

"Dobila sam prsten pre dve nedelje" Ana Nikolić iznela šokantne detalje o odnosu sa Raletom, uplakana sve priznala: Sramota me je, imali smo planove...
Kurir pre 20 minutajoš 31 povezana

Sa zadranima nema šale: Stiglo krile iz Amerike! (poluvreme) zvezda u zaostatku, a mateus najbolji na terenu: Pafos rutinski čuva prednost i stvara šanse!
Hot sport pre 35 minutajoš 35 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 9 satijoš 32 povezane

Lokalizovan veliki požar u industrijskom objektu između Kaća i Budisave
RTS pre 6 satijoš 35 povezanih