Povezane vesti
Šef hrvatske diplomatije Jadransko more nazvao nemačkim, sad je objasnio šta je mislio pod tim
Nova 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Grlić Radman: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
N1 Info 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Danas 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Novi magazin 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Vesti dana »
Verbalno napao i udario automobilom komunalnog milicionara: Uhapšen Leskovčanin (42)
Newsmax Balkans pre 2 minutajoš 30 povezanih
Haos na kapijama Evrope: Kako je 60.000 ljudi za dan preplavilo špansku enklavu i ko je zapravo otvorio kapije?
Euronews pre 17 minutajoš 70 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 10 povezanih
Koliko zarađuju Crnogorci? Prosečna plata jedva prelazi 1000 evra, realne zarade pale
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana