Povezane vesti
Šef hrvatske diplomatije Jadransko more nazvao nemačkim, sad je objasnio šta je mislio pod tim
Nova 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Grlić Radman: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
N1 Info 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Danas 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Novi magazin 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Vesti dana »
Rubio: Razgovori o produženju primirja i Ormuzu još nekoliko dana; IDF proširio kopnene operacije u Libanu
RTS pre 3 satajoš 34 povezane
Lak posao za Sinera u prvom kolu Rolan Garosa - Italijan nanizao 30. pobedu
RTS pre 3 satajoš 42 povezane
Bez vode na 30 stepeni: Čačak i Požega bez pijaće vode, Gornji Milanovac u neizvesnosti
Radio 021 pre 7 satijoš 22 povezane
Rekordne vrućine u Britaniji: London dva dana zaredom beleži istorijske temperature
Euronews pre 8 satijoš 28 povezanih