Povezane vesti
Šef hrvatske diplomatije Jadransko more nazvao nemačkim, sad je objasnio šta je mislio pod tim
Nova pre 8 sati
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Grlić Radman: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
N1 Info pre 8 sati
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Novi magazin pre 8 sati
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Danas pre 8 sati
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Vesti dana »

Ivica Dačić o protestu ispred Filozofskog fakulteta: Policajci napadnuti, ostaće dokle god je potrebno
Nova pre 46 minutajoš 35 povezanih

Nerealan potez Žaže u 90. presudio Zvezdi, srpski prvak bez Lige šampiona
Sportske.net pre 10 minutajoš 37 povezanih

Da li će sankcije NIS-u stupiti na snagu? Glišić: I dalje ćemo imati privilegovan status - Kapor: Očekujem odlaganje
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane