Повезане вести
Шеф хрватске дипломатије Јадранско море назвао немачким, сад је објаснио шта је мислио под тим
Нова пре 25 дана
Министар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман изјавио је данас да је Јадранско море назвао и немачким и европским у пренесеном значењу. „Рекао бих да је неко лицемеран, па и ограничен“, одговорио је Грлић… »
Грлић Радман: Јадранско море сам назвао немачким у пренесеном значењу
Н1 Инфо пре 25 дана
Министар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман изјавио је данас да је Јадранско море назвао и немачким и европским у пренесеном значењу. "Рекао бих да је неко лицемеран, па и ограничен", одговорио је Грлић… »
Хрватски шеф дипломатије: Јадранско море сам назвао немачким у пренесеном значењу
Данас пре 25 дана
Министар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман изјавио је данас да је Јадранско море назвао и немачким и европским у пренесеном значењу. „Рекао бих да је неко лицемеран, па и ограничен“, одговорио је Грлић… »
Хрватски шеф дипломатије: Јадранско море сам назвао немачким у пренесеном значењу
Нови магазин пре 25 дана
Министар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман изјавио је данас да је Јадранско море назвао и немачким и европским у пренесеном значењу. "Рекао бих да је неко лицемеран, па и ограничен", одговорио је Грлић… »
Вести дана »

Јутро прохладно, током дана веома топло, температура до 33 степена Целзијуса
Еуроневс пре 1 сатјош 16 повезаних

Данас славимо Малу Госпојину. Ево који се обичаји поштују на овај велики празник Мала Госпојина
Волим Зрењанин пре 1 сатјош 15 повезаних

Прве фотографије несреће код Сајма: Судар аутомобила у 4 ујутру, петоро младих тешко повређено
Мондо пре 1 сатјош 20 повезаних

Министар одбране Естоније: Ако буде потребно - НАТО спреман да употреби силу
Радио 021 пре 1 сатјош 8 повезаних