Povezane vesti
Šef hrvatske diplomatije Jadransko more nazvao nemačkim, sad je objasnio šta je mislio pod tim
Nova 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Grlić Radman: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
N1 Info 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Danas 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Novi magazin 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih
(BLOG) Posle prekida štrajka glađu: Dijana Hrka i Milomir Jaćimović i dalje u šatorima
N1 Info pre 55 minutajoš 14 povezanih
Sledi nam kratko otopljenje, a onda nagli pad temperature uz kišu i sneg: Nova prognoza RHMZ-a
Mondo pre 1 satjoš 53 povezane