Povezane vesti
Šef hrvatske diplomatije Jadransko more nazvao nemačkim, sad je objasnio šta je mislio pod tim
Nova 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Grlić Radman: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
N1 Info 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Danas 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. „Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen“, odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Hrvatski šef diplomatije: Jadransko more sam nazvao nemačkim u prenesenom značenju
Novi magazin 26.08.2025
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da je Jadransko more nazvao i nemačkim i evropskim u prenesenom značenju. "Rekao bih da je neko licemeran, pa i ograničen", odgovorio je Grlić Radman novinarima u Zagrebu… »
Vesti dana »
Bez struje 2.150 potrošača u Valjevu, u Ivanjici oko 1.000: Situacija se smiruje u Loznici
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 33 povezane
Nova najava RHMZ: Kiša i susnežica u delovima Srbije, od srede promena vremena
Euronews pre 3 satajoš 35 povezanih
Bledo izdanje "delfina" na startu Evropskog prvenstva u Beogradu: Vaterpolisti Srbije posle peteraca bolji od Holandije
Euronews pre 12 minutajoš 54 povezane
Amerika planira napad na Iran?! Tramp nudi pomoć dok se sprema pakleni vojni plan
Mondo pre 41 minutajoš 55 povezanih