Povezane vesti
Moraće da smanje ! Trgovinski lanci „drali” kupce sa maržama, među njima i Metalac iz Gornjeg Milanovca, uzimali i preko 45…
Glas Zapadne Srbije 26.08.2025
je istakao da četiri najveća trgovinska lanca, Delez, Merkator, Lidl i Univereksport, generišu 51 odsto ukupne trgovine na malo. Prema njegovim rečima, ovim merama obuhvaćeno je 24 trgovca na malo koji će morati da spuštaju cene proizvoda. – Dakle, čak i… »
Moraće da smanje ! Trgovinski lanci „drali” kupce sa maržama, među njima i Metalac iz Gornjeg Milanovca, uzimali i preko 45…
Glas Zapadne Srbije 26.08.2025
je istakao da četiri najveća trgovinska lanca, Delez, Merkator, Lidl i Univereksport, generišu 51 odsto ukupne trgovine na malo. Prema njegovim rečima, ovim merama obuhvaćeno je 24 trgovca na malo koji će morati da spuštaju cene proizvoda. – Dakle, čak i… »
Vesti dana »
(BLOG) U Ćacilendu i večeras glasna muzika: Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, podrška iz brojnih gradova Srbije
N1 Info pre 2 satajoš 51 povezana
Od Banovine do policije: Protestna kolona građana u Novom Sadu ostavila krvave šake kao znak protesta
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 26 povezanih
Sudije i tužioci traže od Ustavnog suda hitnu ocenu ustavnosti Zakona o Generalštabu
Nedeljnik pre 4 satijoš 39 povezanih
"Ovo je tortura, ne muzika": Psihoterapeut o zlostavljanju Dijane Hrke ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 88 povezanih
Vladimir Štimac uhapšen drugi put – tužilaštvo tvrdi da je podstrekavao napad ispred Skupštine
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 29 povezanih