Povezane vesti
Moraće da smanje ! Trgovinski lanci „drali” kupce sa maržama, među njima i Metalac iz Gornjeg Milanovca, uzimali i preko 45…
Glas Zapadne Srbije pre 24 sata
je istakao da četiri najveća trgovinska lanca, Delez, Merkator, Lidl i Univereksport, generišu 51 odsto ukupne trgovine na malo. Prema njegovim rečima, ovim merama obuhvaćeno je 24 trgovca na malo koji će morati da spuštaju cene proizvoda. – Dakle, čak i… »
Moraće da smanje ! Trgovinski lanci „drali” kupce sa maržama, među njima i Metalac iz Gornjeg Milanovca, uzimali i preko 45…
Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
je istakao da četiri najveća trgovinska lanca, Delez, Merkator, Lidl i Univereksport, generišu 51 odsto ukupne trgovine na malo. Prema njegovim rečima, ovim merama obuhvaćeno je 24 trgovca na malo koji će morati da spuštaju cene proizvoda. – Dakle, čak i… »
Vesti dana »

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Tramp najavio da će uvesti smrtnu kaznu za svako ubistvo u Vašingtonu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim nikome ovo što sam doživela"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Remi na Kipru: Zvezda ostala bez Lige šampiona u 89. minutu, Liga Evrope kao uteha
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih