Повезане вести
"Први пут ме неко зове да га бијем за паре" Кристијан Голубовић проговорио о бокс мечу са Вук Мобом! (видео)
Ало 26.08.2025
Ухватили смо га испред зграде Пинка! Кристијан Голубовић се данас појавио у зграду Пинка, па се поставља питање да ли је дошао да потпише уговор за Елиту 9. Како је наишао док је Милена Качавенда давала интервју, срдачно су се… »
Кристијан улази у елиту 9? Голубовић виђен како улази у зграду Пинка, а онда је срео њу: Вук Моб хоће да ме бије
Курир 26.08.2025
Кристијан Голубовић данас је дошао у зграду Пинка, где је у току снимање профила за учеснике Елите 9. Победник Фарме, сада је дошао у лежерној гардероби, шареној мајици без рукава и тексас шортсу, а у руци је држао једну кесу… »
Кристијан испред Пинка срео жену за коју кажу да је "мафијашица": Ево како су се понашали, Елита одложена
Телеграф 26.08.2025
Кристијан Голубовић и Милена Качавенда су се сусрели испред Пинка на потписивању уговора. Кристијан Голубовић је дошао да потпише уговор а онда је испред телевизије Пинк сусрео Милену Качавенду. Многи су Качавенди због строгог и… »
Кристијан Голубовић и Милена Качавенда стигли на пинк: Ево шта кажу о уласку у Елиту 9: "Чуо сам да Вук Моб хоће да ме бије"…
Блиц 26.08.2025
Кристијан Голубовић данас је дошао у зграду Пинка, где је у току снимање профила за учеснике Елите 9. Победник Фарме, сада је дошао у лежерној гардероби, шареној мајици без рукава и тексас шортсу, а у руци је држао једну кесу… »
Вести дана »
Вучић о локалним изборима: Грађани не треба да брину, држава ће умети да савлада насилнике
Еуроневс пре 54 минутајош 85 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са сунчаним интервалима и променама у температури
Наслови.аи пре 15 минутајош 25 повезаних
Селектор Алимипијевић одредио играче за утакмицу против БиХ у квалификацијама за СП
Недељник пре 9 минутајош 28 повезаних
Ухапшен мушкарац испред Скупштине: Ножем ранио учесника јавног окупљања
Сербиан Невс Медиа пре 19 минутајош 39 повезаних
Полиција у Бору одузела дрвену палицу од возача који се представио као ратни ветеран
Еуроневс пре 1 сатјош 15 повезаних