Повезане вести
Експеримент будућности: Кинески хирурзи први пут успешно трансплантирали свињско плућно крило код човека
Еуроневс 26.08.2025
Кинески хирурзи по први пут су трансплантирали свињско плућно крило код човека, показавши да генетски модификовани животињски органи могу привремено да функционишу у људском телу. Трансплантација је извршена у Првој… »
Подвиг хирурга из Кине: Први пут успешно трансплантирано свињско плућно крило код човека
Н1 Инфо 26.08.2025
Кинески хирурзи показали су да генетички модификовани животињски органи могу привремено да функционишу у људском телу. Хирурзи из Кине успели су да по први пут ураде трансплантацију свињског плућног крила код човека, а… »
Први пут успешно трансплантирано свињско плућно крило код човека
РТС 26.08.2025
Кинески хирурзи показали су да генетички модификовани животињски органи могу привремено да функционишу у људском телу. Хирурзи из Кине успели су да по први пут ураде трансплантацију свињског плућног крила код човека, а… »
Кинески хирурзи први пут успешно трансплантирали свињско плућно крило код човека
РТВ 26.08.2025
ПЕКИНГ - Кинески хирурзи по први пут су трансплантирали свињско плућно крило код човека, показавши да генетски модификовани животињски органи могу привремено да функционишу у људском телу. Трансплантација је извршена у Првој… »
Револуционарни захват: Кинески хирурзи први пут успешно трансплантирали свињско плућно крило код човека
Б92 26.08.2025
Кинески хирурзи први пут су трансплантирали свињско плућно крило код човека, показавши да генетски модификовани животињски органи могу привремено да функционишу у људском телу. Трансплантација је извршена у Првој придруженој… »
Невероватан подухват Човеку успешно трансплантирано свињско плућно крило девет дана испоручивало кисеоник пацијенту
Дневник 26.08.2025
Кинески хирурзи по први пут су трансплантирали свињско плућно крило код човека, показавши да генетски модификовани животињски органи могу привремено да функционишу у људском телу. Трансплантација је извршена у Првој… »
Кинези први пут успешно трансплантирали свињско плућно крило код човека
Политика 26.08.2025
Вести дана »
Федерални агенти САД отпочели масовна хапшења миграната по Њу Орлеансу
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Нови помак у преговорима за мир у Украјини, Бела кућа потврдила: "Данас се састајемо са њима"
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане
Искључења струје и воде у Београду Објављена листа улица, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Срушио се амерички борбени авион, снимљен тренутак пада: Пилот успео да се катапултира
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана