Povezane vesti
"Pretukla sam dečka, nije smeo da me prijavi": Šok ispovest učesnice Elite 9, ulazi zbog para za silikone
Mondo pre 19 minuta
Sandra Todić je nova učesnica rijalitija Elita, koja tvrdi da je prebila dečka. Ona tvrdi da je čak nije ni prijavio policiji ih straha, a u rijaliti ulazi kako bi zaradila za silikone, ali i salon koji planira da otvori kada se sve završi. "Ne volim… »
"Pretukla sam dečka, nije smeo da me prijavi": Buduća rijaliti učenica šokirala: Živela u hotelu, a evo zašto ulazi u Elitu…
Blic pre 5 sati
Buduća učesnica "Elite 9" Sandra Todić kaže da je prebila dečka nakon što ju je ismevao pred društvom. Naime, ona tvrdi da je čak nije ni prijavio policiji ih straha, a u rijaliti ulazi kako bi zaradila za silikone, ali i salon koji planira da otvori… »
"Deniz voli žene ali ona nije moj fah" Buduća učesnica Elite 9 godinama se bavi javnim poslom, druži se sa bivšim zadrugarkama…
Kurir pre 5 sati
Buduća učesnica Elite 9 Radmila Todorović kaže da je spremna da se pokaže pred kamerama u najboljem svetlu, kao i da poznaje Deniz Dejm, kontroverznu bivšu učesnicu rijalitija. Radmila tvrdi da je Deniz jeste savetovala kako da se ponaša pred kamerama… »
"Družila sam se sa Deniz, ali ne volim žene": Buduća učesnica "Elite" ima više zanimanja: Nema dlake na jeziku, a evo i na šta…
Blic pre 5 sati
Buduća učesnica Elite 9 Radmila Todorović kaže da je spremna da se pokaže pred kamerama u najboljem svetlu, kao i da poznaje Deniz Dejm, kontroverznu bivšu učesnicu rijalitija. Radmila tvrdi da je Deniz jeste savetovala kako da se ponaša pred kamerama… »
Tek punoletna ulazi u elitu 9! Drugarica je Deniz Dejm, a evo šta kaže o intimnim odnosima sa njom (video)
Alo pre 5 sati
Pojavivši se ispred zgrade televizije Pink Radmila je pred našim kamerama otkrila da joj je najbolje savete dala nekadašnja zadrugarka i prijateljica Deniz Dejm. Manekenka, bokserka i pevačica Radmila Todorović (18) je nova takmičarka Elite 9. Pojavivši… »
Vesti dana »

Slobodan univerzitet Novi Sad oformio Krizni centar za pomoć uhapšenim studentima i profesorima
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

Zvezda bez Lige šampiona – Pafos je čudnim golom u 89. minutu poslao u Ligu Evrope
Sputnik pre 20 minutajoš 44 povezane

Crvena zvezda ostala bez Lige šampiona, Pafos nestvarnim golom poslao crveno-bele u Ligu Evrope
Nova pre 15 minutajoš 24 povezane

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 10 satijoš 32 povezane

Ivanić vraća zvezdu u život: Crveno-beli stigli do prednosti na Kipru protiv Pafosa (video)
Večernje novosti pre 15 minutajoš 36 povezanih