Povezane vesti
Ako putujete u Grčku ovo nikako ne radite Srpski turisti upozorili sunarodnike kako mogu biti prevareni i opljačkanina putu
Dnevnik 26.08.2025
Srpski turisti imali su neobičan deo putovanja kroz Grčku na auto-putu kada im je vozač jednog automobila konstantno blicao. Oni su vremenom shvatili da im ne sugeriše da se pomere u drugu traku kako bi on prošao, već je tražio pomoć. "Na autoputu u… »
"Blicao je neprestano, mislili smo da je hitno, a onda..." Putnici iz Srbije upozoravaju: Ne nasedajte na ovo u Grčkoj!
Alo 26.08.2025
Naši građani upozoravaju na društvenim mrežama da na putevima kroz Grčku vrebaju prevaranti. I dok vozači pomisle da mi druga strana šalje koristan signal, zapravo ih tako mame da se zaustave, a onda pokušavaju da ih prevare. I dok vozači pomisle da mi… »
"Ne zaustavljajte se ako ne vidite oznake policije": Srbi u Grčkoj mete prevaranata, upozorenje svim turistima
Mondo 26.08.2025
Srpski turisti imali su neobičan deo putovanja kroz Grčku na auto-putu kada im je vozač jednog automobila konstantno blicao. Oni su vremenom shvatili da im ne sugeriše da se pomere u drugu traku kako bi on prošao, već je tražio pomoć. "Na autoputu u… »
"Blicao nam je sve vreme, stali smo, ali čim smo ovo čuli, shvatili smo da smo prevareni": Srbi na putevima kroz Grčku na meti…
Blic 26.08.2025
Naši građani upozoravaju na društvenim mrežama da na putevima kroz Grčku vrebaju prevaranti. I dok vozači pomisle da mi druga strana šalje koristan signal, zapravo ih tako mame da se zaustave, a onda pokušavaju da ih prevare. Na poslednju u nizu prevara… »
Vesti dana »

'U neverici smo': Ukinut kućni pritvor za troje novosadskih aktivista
BBC News pre 22 minutajoš 49 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 1 satjoš 50 povezanih

Peskov otkrio: Evo da li je Tramp zaista čestitao Putinu rođendan
Večernje novosti pre 2 satajoš 32 povezane

Nađen CD i na njemu snimak! Istraga po prijavi Vujadina Savića: Biće oduzeti mobilni telefon i računar uhapšenog A. K.
Blic pre 33 minutajoš 39 povezanih

Nastavak sednice Narodne skupštine: Rasprava o amandmanima na prvih osam predloženih zakona
Euronews pre 17 minutajoš 26 povezanih