Povezane vesti
“Beži bre, šta ti mene pitaš!” Verica Šerifović žestoko odbrusila Mariji zbog ovog pitanja
Vesti online pre 6 sati
Pevačica Marija Šerifović ponovo je obradovala svoje pratioce novim vlogom, ovog puta u društvu majke Verice, sa kojom gaji izuzetno blizak odnos. Njihove zajedničke trenutke Marija često deli na društvenim mrežama, što redovno izaziva simpatije publike… »
"Ma beži bre, šta ti mene pitaš" Marija podelila snimak sa majkom: Oko ovoga su se raspravljale "Takav se..."
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Marija Šerifović ima veoma prisan odnos sa majkom Vericom,a njihove zajedničke trenutke neretko deli na društvenim mrežama. Marija je poznata po sjajnom humoru a često voli i da se našali sa svojom majkom. Sada je odlučila da se malo zabave i… »
"Ma beži bre, šta ti mene pitaš!" Marija Šerifović podelila urnebesan snimak sa Vericom - Komentarisale kolege, njega…
Kurir pre 7 sati
Pevačica Marija Šerifović ima veoma prisan odnos sa majkom Vericom, sa kojom često snima vlogove. Njihove zajedničke trenutke pevačica neretko deli na društvenim mrežama, gde prikuplja veliki broj simpatija publike. Sada je Marija uradila kviz sa Vericom… »
"Ma beži bre, šta ti mene pitaš": Marija Šerifović podelila snimak sa Vericom - Komentarisale kolege, pa njega izdvojile…
Blic pre 8 sati
Pevačica Marija Šerifović ima veoma prisan odnos sa majom Vericom,a njihove zajedničke trenutke neretko deli na društvenim mrežama. Sada je Marija uradila kviz sa Vericom i tražila joj je da izabere najbolje pevače ovih prostora. - Šaban Šaulić. Učila… »
Vesti dana »

Karsedo: Imali smo sreće da je Pepe onako centrirao i da je Žaža na onakav način postigao gol
Sportski žurnal pre 20 minutajoš 18 povezanih

Goreće i nebo i asfalt, a košava će biti olujne jačine! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, a evo šta se za vikend kuva U atmosferi
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Izloženo 125 ikona 97 savremenih ikonopisaca: Patrijarh Porfirije otvorio izložbu "Svetlost Logosa" u Galeriji Kolarca
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana