Povezane vesti
SAD poništile vizu ministru pravde Brazila
Beta 26.08.2025
Ministru pravde Brazila Rikardu Levandovskom poništena ja viza za Sjedinjene Američke Države (SAD), rekao je danas predsednik Luis Injacio Lula i osudio taj potez Vašingtona kao neodgovoran. Lula je izrazio solidarnost sa svojim ministrom, nakon još… »
Radio sto plus 26.08.2025
Lula je izrazio solidarnost sa svojim ministrom, nakon još jedne mere koju je Vašington preuzeo protiv Brazila, kao odgovor na tekući proces protiv bivšeg brazilskog predsednika Žaira Bolsonara, kome se sudi za pokušaj državnog udara. “Mere su… »
Radio 021 26.08.2025
Ministru pravde Brazila Rikardu Levandovskom poništena je viza za Sjedinjene Američke Države, rekao je danas predsednik Luis Injacio Lula i osudio taj potez Vašingtona kao neodgovoran. Lula je izrazio solidarnost sa svojim ministrom, nakon još jedne mere… »
Vesti dana »
MUP SRBIJE UPOZORAVA VOZAČE NA NAGLI PAD TEMPERATURE I OBILNE PADAVINE
Pirotske vesti pre 1 satjoš 50 povezanih
(BLOG) Jaćimović i njegov sin štrajkuju glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali"
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
(VIDEO, FOTO) „Šteta totalna, uzrok požara nepoznat, postoje neke sumnje“: Vatra progutala zgradu Vjesnika u Zagrebu
Danas pre 47 minutajoš 51 povezana
Đurić: Vlada Srbije će rešiti pitanje NIS-a u skladu sa zakonima
Sputnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Deep Purple objavio nove datume mad in europe turneje: U Beogradskoj areni 10. oktobra 2026. - Ulaznice u prodaji od 21. novembra
Blic pre 37 minutajoš 17 povezanih