Povezane vesti
"Bez tebe moja Ivonče, svako jutro je mračno": Kočani i cela Makedonija plaču zbog potresne poruke majke
Telegraf 26.08.2025
Pet meseci nakon požara u diskoteci u Kočanima, u kojem je život izgubilo 62 mladih ljudi, majka Ivone Antove ponovo je podelila svoj bol. U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Stojka Antova piše o izgubljenim snovima i planovima mladih… »
Majka Ivone poginule u diskoteci u Kočanima: "Dišem, ali ne živim, ubili su mi ćerku, ukrali su mi svet, umesto radosti, tama"…
Kurir 26.08.2025
Pet meseci posle požara u diskoteci u Kočanima, gde su život izgubile 62 mlade osobe, majka Ivone Antove ponovo je podelila svoju bol. U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Stojka Antova piše o izgubljenim snovima i planovima mladih… »
Vesti dana »

Ubistvo u Beogradu: Telo na dečjem igralištu, uhapšen muškarac sa dve puške - prve slike i snimak
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih

Ministar finansija: Delegacije MMF-a sledeće nedelje u Beogradu, razgovori o budžetu Srbije
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

Neznatna promena: Zvanični srednji kurs danas je 117,1799 dinara za evro
Kurir pre 13 minutajoš 1 povezana

"Spremni smo da odgovorimo": Kfor: Potvrđujemo izjave tzv. Kbs da su greškom skrenuli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vučić čestitao Orbanu na organizaciji mirovnog sastanka Trampa i Putina
Danas pre 3 satajoš 1 povezana