Povezane vesti
"Bez tebe moja Ivonče, svako jutro je mračno": Kočani i cela Makedonija plaču zbog potresne poruke majke
Telegraf 26.08.2025
Pet meseci nakon požara u diskoteci u Kočanima, u kojem je život izgubilo 62 mladih ljudi, majka Ivone Antove ponovo je podelila svoj bol. U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Stojka Antova piše o izgubljenim snovima i planovima mladih… »
Majka Ivone poginule u diskoteci u Kočanima: "Dišem, ali ne živim, ubili su mi ćerku, ukrali su mi svet, umesto radosti, tama"…
Kurir 26.08.2025
Pet meseci posle požara u diskoteci u Kočanima, gde su život izgubile 62 mlade osobe, majka Ivone Antove ponovo je podelila svoju bol. U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Stojka Antova piše o izgubljenim snovima i planovima mladih… »
Vesti dana »
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 51 povezana
U Vojvodini 14 odsto više turista i 33 odsto više noćenja u odnosu na isti period 2025. godine
N1 Info pre 10 minutajoš 22 povezane
Vlada Srbije do 2. jula produžila važenje uredbe o zabrani izvoza nafte i naftnih redivata
Forbes pre 2 satajoš 23 povezane