Povezane vesti
"Bez tebe moja Ivonče, svako jutro je mračno": Kočani i cela Makedonija plaču zbog potresne poruke majke
Telegraf pre 22 sata
Pet meseci nakon požara u diskoteci u Kočanima, u kojem je život izgubilo 62 mladih ljudi, majka Ivone Antove ponovo je podelila svoj bol. U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Stojka Antova piše o izgubljenim snovima i planovima mladih… »
Majka Ivone poginule u diskoteci u Kočanima: "Dišem, ali ne živim, ubili su mi ćerku, ukrali su mi svet, umesto radosti, tama"…
Kurir pre 1 dan
Pet meseci posle požara u diskoteci u Kočanima, gde su život izgubile 62 mlade osobe, majka Ivone Antove ponovo je podelila svoju bol. U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Stojka Antova piše o izgubljenim snovima i planovima mladih… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog u Novom Sadu nije stao pred studente: Profesori najavljuju da ispite neće držati
N1 Info pre 49 minutajoš 37 povezanih

Počinje evrobasket: Orlovi kreću po zlato! Čukarički se vraća kući: Stadion na Banovom brdu ponovo radi!
Hot sport pre 9 minutajoš 29 povezanih

Meloni: Saveznici razmatraju italijanski predlog o garancijama za Ukrajinu
RTV pre 1 satjoš 34 povezane

Više od 120 nastavnika Filozofskog osudilo izbacivanje studenata: Ispiti nemogući u nasilničkoj atmosferi
Radio 021 pre 6 satijoš 36 povezanih