Povezane vesti
"Bez tebe moja Ivonče, svako jutro je mračno": Kočani i cela Makedonija plaču zbog potresne poruke majke
Telegraf 26.08.2025
Pet meseci nakon požara u diskoteci u Kočanima, u kojem je život izgubilo 62 mladih ljudi, majka Ivone Antove ponovo je podelila svoj bol. U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Stojka Antova piše o izgubljenim snovima i planovima mladih… »
Majka Ivone poginule u diskoteci u Kočanima: "Dišem, ali ne živim, ubili su mi ćerku, ukrali su mi svet, umesto radosti, tama"…
Kurir 26.08.2025
Pet meseci posle požara u diskoteci u Kočanima, gde su život izgubile 62 mlade osobe, majka Ivone Antove ponovo je podelila svoju bol. U emotivnoj poruci objavljenoj na društvenim mrežama, Stojka Antova piše o izgubljenim snovima i planovima mladih… »
Vesti dana »
Evropske demokrate solidarne sa rektorom Đokićem, pozvale vlast da prestane s pritiscima
Serbian News Media pre 6 satijoš 33 povezane
Komemorativne šetnje u Novom Sadu i Nišu: 17 meseci od tragedije na Železničkoj stanici i dalje nema odgovorniih
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
Ključne lekcije iz istorije: Da li je Iran Trampova Suecka kriza
BBC News pre 4 satijoš 39 povezanih
Iran upozorio Bugarsku zbog američkih vojnih letova, UAE razmatraju vojnu podršku SAD
NIN pre 2 satajoš 41 povezana