Povezane vesti
Tarner pobednik četvrte etape Vuelte
Sportski žurnal 26.08.2025
Vozač Ineosa je za Vueltu prijavljen nakon što se zbog bolesti povukao Lukas Hamilton. Britanski biciklista Ben Tarner pobednik je četvrte etape na Vuelti, koja je vožena od italijanskog Suza do francuskog Vuarona. Tarner je sprintom u finišu došao do… »
Ben Tarner pobednik četvrte etape Vuelte
Sportske.net 26.08.2025
Britanski biciklista Ben Tarner pobednik je današnje četvrte etape na Vuelti, koja je vožena od italijanskog Suza do francuskog Vuarona. Tarner je sprintom u finišu došao do prve pobede na Gran tur trkama, a distancu dugu 207 kilometara prošao je za… »
Lideru Vuelte ukraden bicikl od 250.000 evra
B92 26.08.2025
Francuz David Godu iz ekipe "Groupama-FDJ" pobednik je treće Vuelte, dužine 134,6 kilometara prešao za dva sata, 39 minuta i 24 sekundi. On je u sprint završnici slavio u foto-finišu ispred dvojice Danaca, Madsa Predersena iz ekipe Lidl-Trek i vodećeg u… »
Vesti dana »
"To je mučno kad roditelji pomisle da ponovo moraju: U sudnicu..." Zora Dobričanin o ukidanju presude Kecmanovićima: "Vrlo sam indisponirana zbog toga"
Blic pre 44 minutajoš 4 povezane
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana
Pontonski most kod Svilajnca rasklopljen zbog visokog vodostaja Velike Morave
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović u neverici: Bio sam šokiran kada su mi rekli da Parker neće igrati
Danas pre 29 minutajoš 1 povezana