Повезане вести
"Извадио је маказе, хтео је да ме убоде": Језиве сцене из дома бившег задругара: "Све сам пријавио полицији"
Блиц пре 24 дана
Драгомир Мијатовић, за домаће медије испричао је детаље сукоба са бившим задругаром Стефаном Михићем. Драгомир тврди како је Михић рекао да хоће да га избоде маказама. - Рано ујутру, око 5-6, био сам са њим и слављеницом, да… »
Ријалити учесник напао колегу маказама?! Језиве сцене из дома бившег задругара, умешала се полиција: Хтео сам да га избодем…
Курир пре 24 дана
Бивши ријалити учесник Драгомир Мијатов контактирао је редакцију Курира како открио све детаље сукоба са ријалити учесником Стефаном Михићем. Наиме, до сукоба је дошло када је Драгомир позвао Стефана да преспава код њега јер су… »
Вести дана »

Данас је Мала Госпојина у календару је обележена црвеним словом; Овом празнику се посебно радују млади који походе светиње
Дневник пре 59 минутајош 12 повезаних

Ускоро креће кошава, негде ће и да пљушти! Рхмз објавио када се време скроз мења (фото)
Ало пре 2 сатајош 11 повезаних

Прве фотографије несреће код Сајма: Судар аутомобила у 4 ујутру, петоро младих тешко повређено
Мондо пре 33 минутајош 18 повезаних

Блумберг: ЕУ разматра да затвори "Дружбу" за Мађарску и Словачку: Зеленски с Трампом у УН
РТС пре 1 сатјош 4 повезане

Грми Цеца у свлачионици: Ево како су фудбалери Звезде прославили победу у дербију!
Хот спорт пре 9 минутајош 6 повезаних