Повезане вести

"Показали смо да су ћаци добри ученици": Балаћ о графитима на породичној кући у Футогу: Претња због мојих ставова о…

"Показали смо да су ћаци добри ученици": Балаћ о графитима на породичној кући у Футогу: Претња због мојих ставова о…

Блиц пре 22 дана
Студент Факултета техничких наука у Новом Саду Владимир Балаћ, на чијој су кући јуче осванули натписи ''Селите се дођоши'' и ''Зборови Нови Сад'', рекао је данас да је те поруке доживео као претњу због тога што се противи… »
Балаћ: Натписи су претња због мојих ставова о блокадама, нису ме уплашили

Балаћ: Натписи су претња због мојих ставова о блокадама, нису ме уплашили

РТВ пре 22 дана
БЕОГРАД - Студент Факултета техничких наука у Новом Саду Владимир Балаћ, на чијој су кући јуче осванули натписи ''Селите се дођоши'' и ''Зборови Нови Сад'', рекао је данас да је те поруке доживео као претњу због тога што се… »
Балаћ: Натписи су претња због мојих ставова о блокадама

Балаћ: Натписи су претња због мојих ставова о блокадама

НИН пре 22 дана
Студент Факултета техничких наука у Новом Саду Владимир Балаћ, на чијој су кући јуче осванули натписи ''Селите се дођоши'' и ''Зборови Нови Сад'', рекао је данас да је те поруке доживео као "претњу због тога што се противи… »
"Показали смо да су ћаци добри ученици" Студент Балаћ се огласио о графитима на породичној кући у Футогу

"Показали смо да су ћаци добри ученици" Студент Балаћ се огласио о графитима на породичној кући у Футогу

Телеграф пре 22 дана
Студент Факултета техничких наука у Новом Саду Владимир Балаћ, на чијој су кући јуче осванули натписи ''Селите се дођоши'' и ''Зборови Нови Сад'', рекао је данас да је те поруке доживео као претњу због тога што се противи… »
Балаћ: Натписи претња због мојих ставова о блокадама, нису ме уплашили

Балаћ: Натписи претња због мојих ставова о блокадама, нису ме уплашили

Еуроневс пре 22 дана

Вести дана »