Povezane vesti

"Pokazali smo da su ćaci dobri učenici": Balać o grafitima na porodičnoj kući u Futogu: Pretnja zbog mojih stavova o…

"Pokazali smo da su ćaci dobri učenici": Balać o grafitima na porodičnoj kući u Futogu: Pretnja zbog mojih stavova o…

Blic pre 10 sati
Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Vladimir Balać, na čijoj su kući juče osvanuli natpisi ''Selite se dođoši'' i ''Zborovi Novi Sad'', rekao je danas da je te poruke doživeo kao pretnju zbog toga što se protivi blokadama i naveo da su u… »
Balać: Natpisi su pretnja zbog mojih stavova o blokadama, nisu me uplašili

Balać: Natpisi su pretnja zbog mojih stavova o blokadama, nisu me uplašili

RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Vladimir Balać, na čijoj su kući juče osvanuli natpisi ''Selite se dođoši'' i ''Zborovi Novi Sad'', rekao je danas da je te poruke doživeo kao pretnju zbog toga što se protivi blokadama i naveo da… »
Balać: Natpisi su pretnja zbog mojih stavova o blokadama

Balać: Natpisi su pretnja zbog mojih stavova o blokadama

NIN pre 10 sati
Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Vladimir Balać, na čijoj su kući juče osvanuli natpisi ''Selite se dođoši'' i ''Zborovi Novi Sad'', rekao je danas da je te poruke doživeo kao "pretnju zbog toga što se protivi blokadama" i naveo da su u… »
"Pokazali smo da su ćaci dobri učenici" Student Balać se oglasio o grafitima na porodičnoj kući u Futogu

"Pokazali smo da su ćaci dobri učenici" Student Balać se oglasio o grafitima na porodičnoj kući u Futogu

Telegraf pre 10 sati
Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Vladimir Balać, na čijoj su kući juče osvanuli natpisi ''Selite se dođoši'' i ''Zborovi Novi Sad'', rekao je danas da je te poruke doživeo kao pretnju zbog toga što se protivi blokadama i naveo da su u… »
Balać: Natpisi pretnja zbog mojih stavova o blokadama, nisu me uplašili

Balać: Natpisi pretnja zbog mojih stavova o blokadama, nisu me uplašili

Euronews pre 10 sati

Vesti dana »