Povezane vesti
Nemačka policija na nogama zbog Mehovića: Traže ga svuda, uzbuna u zemlji, građanima izdat apel
Mondo 27.08.2025
Nemačka policija traga za Kenanom Mehovićem (40), nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu fotografiju, detaljan opis i… »
Potera za opasnim Srbinom u nemačkoj: Traži se zbog ubistva: Policija moli za pomoć, za njim raspisana evropska poternica
Blic 27.08.2025
Nemačka policija traga za srpskim državljaninom Kenanom Mehovićem (40), nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu… »
Nemačka policija i dalje traga za srpskim državljaninom nakon pucnjave: „Krupan je, sumnja se da je naoružan, savetuje se…
Nova 27.08.2025
Nemačka policija traga za srpskim državljaninom nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu fotografiju i detaljan opis i… »
Vesti dana »
Ništa od novog trofeja za Lebrona Džejmsa: Kasl razbio Lejkerse u polufinalu NBA Kupa!
Hot sport pre 1 satjoš 20 povezanih
Rusija tokom noći napala energetska postrojenja u Odeskoj i Poltavskoj oblasti
RTV pre 48 minutajoš 16 povezanih
Zvezdina postava za Šturm: Milojević nema mnogo dilema i to sada nije dobra vest
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Hrvatska: Tri migranta poginula u prevrtanju čamca u Savi u Slavonskom Brodu, osam spašeno
RTV pre 8 minutajoš 13 povezanih