Povezane vesti

Nemačka policija na nogama zbog Mehovića: Traže ga svuda, uzbuna u zemlji, građanima izdat apel

Nemačka policija na nogama zbog Mehovića: Traže ga svuda, uzbuna u zemlji, građanima izdat apel

Mondo pre 4 sati
Nemačka policija traga za Kenanom Mehovićem (40), nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu fotografiju, detaljan opis i… »
Potera za opasnim Srbinom u nemačkoj: Traži se zbog ubistva: Policija moli za pomoć, za njim raspisana evropska poternica

Potera za opasnim Srbinom u nemačkoj: Traži se zbog ubistva: Policija moli za pomoć, za njim raspisana evropska poternica

Blic pre 7 sati
Nemačka policija traga za srpskim državljaninom Kenanom Mehovićem (40), nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu… »
Nemačka policija i dalje traga za srpskim državljaninom nakon pucnjave: „Krupan je, sumnja se da je naoružan, savetuje se…

Nemačka policija i dalje traga za srpskim državljaninom nakon pucnjave: „Krupan je, sumnja se da je naoružan, savetuje se…

Nova pre 8 sati
Nemačka policija traga za srpskim državljaninom nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu fotografiju i detaljan opis i… »

Vesti dana »