Povezane vesti
Nemačka policija na nogama zbog Mehovića: Traže ga svuda, uzbuna u zemlji, građanima izdat apel
Mondo 27.08.2025
Nemačka policija traga za Kenanom Mehovićem (40), nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu fotografiju, detaljan opis i… »
Potera za opasnim Srbinom u nemačkoj: Traži se zbog ubistva: Policija moli za pomoć, za njim raspisana evropska poternica
Blic 27.08.2025
Nemačka policija traga za srpskim državljaninom Kenanom Mehovićem (40), nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu… »
Nemačka policija i dalje traga za srpskim državljaninom nakon pucnjave: „Krupan je, sumnja se da je naoružan, savetuje se…
Nova 27.08.2025
Nemačka policija traga za srpskim državljaninom nakon što se u mestu Menden u nemačkoj saveznoj državi Severna Rajna-Vestfalija dogodila pucnjava u kojoj je jedna osoba ubijena, a jedna ranjena. Policija ja objavila njegovu fotografiju i detaljan opis i… »
Vesti dana »

Gimnazija Sveti Sava stupila u blokadu u znak podrške Petoj gimnaziji
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih

Savo Manojlović traži da se Dačić i Vasiljević izjasne o navodima da je studentkinja doživela torturu u policiji
Nedeljnik pre 2 satajoš 16 povezanih

BLOG Fotografije pretučene studentkinje i u Skupštini: Opozicija pita gde je ministar policije, “ Dačić ostavku može i mejlom da pošalje“
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih

Zakazano suđenje za 12 novosadskih studenata i aktivista STAV-a i PSG-a
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih