Povezane vesti
"Najluđi" lik na US openu - sin mu se zove Majls, ali ga on zove Miloš! VIDEO
B92 27.08.2025
Hodate US openom, ne očekujete ništa, a onda se oko vas pojavi neko u dresu Srbije. I taj neko ne bude Srbin! Da situacija bude još luđa, gospodin sa slike zbog koje ste kliknuli na ovaj tekst ni nema neke određene veze sa Srbijom, već dres ima... Eto… »
Kinez u dresu Srbije usred Njujorka digao tri prsta i na srpskom rekao: "Bio sam u Hrvatskoj, volim Novaka!"
Telegraf 27.08.2025
Novak Đoković, kao jedan od najvećih sportista svih vremena, ima veliku navijačku bazu širom planete, ali jedan Kinez na US Openu je otišao i korak dalje, pa je uz dres Srbije naučio i nekoliko rečenica na srpskom jeziku. - Ja sam iz Kine, ali živim u… »
Vesti dana »
„Sve je to očekivano“ Vučić u Dnevniku RTS-a o klasteru 3: Samo dve-tri zemlje su bile snažno protiv, ne treba previše očajavati, ali žao mi je saboraca koji su vredno radili
Dnevnik pre 2 satajoš 44 povezane
Vučić: Predsednički i parlamentarni izbori razdvojeni, najverovatnije prvo parlamentarni
Jugmedia pre 1 satjoš 51 povezana
Jedni hvale, drugi kude: Šta se krije iza potpuno različitih poruka koje o Srbiji stižu iz Evropskog parlamenta i Evropske komisije
Nova pre 32 minutajoš 24 povezane
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 4 satijoš 50 povezanih
Kod Titela pronađeno telo muškarca, ranije prijavljenog kao nestalo lice
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih