Povezane vesti
Restoran uveo čudnu kartu pića za goste: Flašu vode naplaćuju 22 €, a razlog tolike cene mnoge je iznervirao
Kurir pre 24 dana
Restoran La Popote u engleskom Česhiru, koji se ponosi preporukom Mišlenovog vodiča, predstavio je jedinstveni meni posvećen isključivo vodi, a cene pojedinih flaša dostižu i do 19 funti, odnosno gotovo 22 evra. Suvlasnik restorana, Džozef Roulin… »
Restoran uveo meni samo za vodu, flaša jedne ide i do 22 evra: Kažu da nude samo onu vrhunsku i "drugačije iskustvo"
Blic pre 24 dana
Restoran La Popote u engleskom Česhiru, koji se ponosi preporukom Mišlenovog vodiča, predstavio je jedinstveni meni posvećen isključivo vodi, a cene pojedinih flaša dostižu i do 19 funti, odnosno skoro 22 evra. Suvlasnik restorana, Džozef Roulin, udružio… »
Vesti dana »

Milan igra sve bolje, veče Kristijana Pulišića u Udinama!
Sportske.net pre 30 minutajoš 86 povezanih

Mesi Maksimović ne zaboravlja svoju crvenu zvezdu: Zaigrao u Lajpcigu, ali ostao veran crveno-belima!
Hot sport pre 10 minutajoš 68 povezanih

Sanja Vujić za RTS: Još se nisu slegli utisci, moja mama zaplakala od radosti
RTS pre 2 satajoš 25 povezanih

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane

Radonjić za 38 sekundi spakovao Zvezdi pobedu, Partizan se kasno probudio u derbiju VIDEO
Nova pre 1 satjoš 62 povezane