Povezane vesti
Restoran uveo čudnu kartu pića za goste: Flašu vode naplaćuju 22 €, a razlog tolike cene mnoge je iznervirao
Kurir 27.08.2025
Restoran La Popote u engleskom Česhiru, koji se ponosi preporukom Mišlenovog vodiča, predstavio je jedinstveni meni posvećen isključivo vodi, a cene pojedinih flaša dostižu i do 19 funti, odnosno gotovo 22 evra. Suvlasnik restorana, Džozef Roulin… »
Restoran uveo meni samo za vodu, flaša jedne ide i do 22 evra: Kažu da nude samo onu vrhunsku i "drugačije iskustvo"
Blic 26.08.2025
Restoran La Popote u engleskom Česhiru, koji se ponosi preporukom Mišlenovog vodiča, predstavio je jedinstveni meni posvećen isključivo vodi, a cene pojedinih flaša dostižu i do 19 funti, odnosno skoro 22 evra. Suvlasnik restorana, Džozef Roulin, udružio… »
Vesti dana »
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTV pre 3 satajoš 5 povezanih
Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTS pre 17 minutajoš 6 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Prevc trijumfovao na prvom takmičenju u Novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice, njegov sunarodnik diskvalifikovan
Danas pre 5 satijoš 1 povezana