Повезане вести

Шредер: Важно је да Мумбру оздрави, постараћемо се за остало

Шредер: Важно је да Мумбру оздрави, постараћемо се за остало

Спортски журнал пре 24 дана
“Све време гледамо шта можемо да понудимо, али знамо да је сваки ривал у Европи претња”. Немачка ће почети Европско првенство 2025. против Црне Горе без селектора Алекса Мумбруа, који је хоспитализован због акутне инфекције… »
Селектор Немачке хитно хоспитализован, капитен открио детаље: Дописујемо се... Најважније је да се опорави - ми ћемо се…

Селектор Немачке хитно хоспитализован, капитен открио детаље: Дописујемо се... Најважније је да се опорави - ми ћемо се…

Курир пре 24 дана
Пред сам старт Еуробаскета из Финске је стигла вест да је селектор Немачке Алекс Мумбру хитно примљен у болницу у Тампереу. Шпанац је хоспитализован због акутне инфекције, па неће моћи да предводи екипу са клупе на мечу против… »
Рођени београђанин на клупи највећег ривала Србије на еуробаскету: Алан Ибрахимагић добио неочекивану прилику! Ко је човек…

Рођени београђанин на клупи највећег ривала Србије на еуробаскету: Алан Ибрахимагић добио неочекивану прилику! Ко је човек…

Курир пре 24 дана
Дан уочи старта Европског првенства стигла је вест да је селектор Алекс Мумбру хитно примљен у болницу. Шпански стручњак је завршио у болници у финском Тампереу због акутне инфекције, а доктори су одлучили да задрже, па неће… »

Вести дана »