Повезане вести
"Загорчава живот, насрће на мене и пријављује полицији": Марко и Луна тврде да их богати комшија злоставља
Телеграф 27.08.2025
Марко Миљковић оласио се на Инстаграму уз шокантне тврдње да га већ годину дана малтретира богати комшија. Наиме, Марко се овог јутра огласио уз фотографије човека за којег тврди да покушава да му загорча живот. - Да вас… »
Насрнуо на њега пред децом Марко Миљковић открио нове детаље сукоба са комшијом: Полиција ми је дошла на врата
Курир 27.08.2025
Бивши ријалити учесник Марко Миљковић огласио се након што је на мрежама обелоданио комшију за којег тврди да њега и његову продицу злоставља већ дуже од годину дана. Након навода на мрежама, контактирали смо Марка који је… »
"Насрнуо је на мене пред децом!": Марка Миљковића комшија стално пријављивао полицији, откривени детаљи сукоба
Мондо 27.08.2025
Бивши ријалити учесник Марко Миљковић огласио се за домаће медије након што је на друштвеним мрежама изнео озбиљне оптужбе на рачун комшије, за којег тврди да већ више од годину дана злоставља њега и његову породицу. Поводом… »
"Пред децом је насрнуо на мене" Марко Миљковић открио нове детаље сукоба са комшијом!
Ало 27.08.2025
Како је истакао, не ради се о истом човеку који га је својевремено гађао јајима, али је допринео том проблему. Марко Миљковић се јавно пожалио на комшију којег је оптужио да га малтретира годину дана. Сада је открио нове тврдње… »
"Пред децом је насрнуо на мене": Марко Миљковић открио нове детаље сукоба са комшијом: "Полиција ми је дошла на врата"
Блиц 27.08.2025
Марко Миљковић се јавно пожалио на комшију којег је оптужио да га малтретира годину дана. Марко је сада изнео нове тврдње о комшији са којим је у сукобу. - Годину дана и јаче већ терорише, и шта све ради пријављује нон стоп… »
Комшија из пакла Луна и Марко доживели ужас у породичном дому: "Загорчава живот, насрће и пријављује полицији"
Ало 27.08.2025
Марко се овог јутра огласио уз фотографије човека за којег тврди да покушава да му загорча живот. Марко Миљковић огласио се на свом Инстаграм профилу уз узнемирујуће тврдње да га већ годину дана, наводно, малтретира комшија… »
"Да се мени сутра нешто деси..." Марко за Телеграф открио нове детаље инцидента: Насрнуо на њега пред децом
Телеграф 27.08.2025
Бивши ријалити учесник Марко Миљковић огласио се за Телеграф након што је на мрежама обелоданио комшију за којег тврди да њега и његову продицу злоставља већ дуже од годину дана. Након навода на мрежама, контактирали смо… »
"Загорчава ми живот годину дана": Марко Миљковић пролази агонију, не може више да ћути: "Насрнуо је на мене, пријавио ме…
Блиц 27.08.2025
Марко Миљковић огласио се поводом сукоба са комшијом. Марко Миљковић тврди да има проблем са мушкарцем који га наводно малтретира већ годину дана. - Да вас упознам са комшијом, вођа нашег објекта у којем живимо, а по понашању… »
"Годину дана ми загорчава живот, пријављује полицији" Марко Миљковић тврди да га комшија малтретира: Насрће у пролазу...
Курир 27.08.2025
Марко Миљковић оласио се на Инстаграму тврдњом да већ годину дана трпи малтретирање од стране комшије из зграде. Он је и један од власника фирме која је градила зграду у којој се налази његов и Лунин стан. Он је објавио… »
Вести дана »
Вучић: Селаковића не гоне због лоповлука, криминала, корупције, већ због политике
Бета пре 1 сатјош 44 повезане
Прва утакмица Партизана без Обрадовића: Навијачи звиждали играчима и скандирали име бившег тренера
Еуроневс пре 44 минутајош 101 повезана
НБС и економисти о платном промету и стабилности финансијског система у вези са НИС-ом и могућем преузимању државног удела
Наслови.аи пре 3 сатајош 32 повезане
Израел учествује на Евровизији - Словенија, Шпанија, Холандија и Ирска бојкотују
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних