Povezane vesti

Nasrnuo na njega pred decom Marko Miljković otkrio nove detalje sukoba sa komšijom: Policija mi je došla na vrata

Nasrnuo na njega pred decom Marko Miljković otkrio nove detalje sukoba sa komšijom: Policija mi je došla na vrata

Kurir pre 4 sati
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković oglasio se nakon što je na mrežama obelodanio komšiju za kojeg tvrdi da njega i njegovu prodicu zlostavlja već duže od godinu dana. Nakon navoda na mrežama, kontaktirali smo Marka koji je otkrio nove jezive tvrdnje… »
"Nasrnuo je na mene pred decom!": Marka Miljkovića komšija stalno prijavljivao policiji, otkriveni detalji sukoba

"Nasrnuo je na mene pred decom!": Marka Miljkovića komšija stalno prijavljivao policiji, otkriveni detalji sukoba

Mondo pre 4 sati
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković oglasio se za domaće medije nakon što je na društvenim mrežama izneo ozbiljne optužbe na račun komšije, za kojeg tvrdi da već više od godinu dana zlostavlja njega i njegovu porodicu. Povodom tih navoda, oglasio se… »
"Pred decom je nasrnuo na mene" Marko Miljković otkrio nove detalje sukoba sa komšijom!

"Pred decom je nasrnuo na mene" Marko Miljković otkrio nove detalje sukoba sa komšijom!

Alo pre 5 sati
Kako je istakao, ne radi se o istom čoveku koji ga je svojevremeno gađao jajima, ali je doprineo tom problemu. Marko Miljković se javno požalio na komšiju kojeg je optužio da ga maltretira godinu dana. Sada je otkrio nove tvrdnje o komšiji sa kojim je u… »
"Pred decom je nasrnuo na mene": Marko Miljković otkrio nove detalje sukoba sa komšijom: "Policija mi je došla na vrata"

"Pred decom je nasrnuo na mene": Marko Miljković otkrio nove detalje sukoba sa komšijom: "Policija mi je došla na vrata"

Blic pre 5 sati
Marko Miljković se javno požalio na komšiju kojeg je optužio da ga maltretira godinu dana. Marko je sada izneo nove tvrdnje o komšiji sa kojim je u sukobu. - Godinu dana i jače već teroriše, i šta sve radi prijavljuje non stop policiji, dolazi ovde pravi… »
Komšija iz pakla Luna i Marko doživeli užas u porodičnom domu: "Zagorčava život, nasrće i prijavljuje policiji"

Komšija iz pakla Luna i Marko doživeli užas u porodičnom domu: "Zagorčava život, nasrće i prijavljuje policiji"

Alo pre 5 sati
Marko se ovog jutra oglasio uz fotografije čoveka za kojeg tvrdi da pokušava da mu zagorča život. Marko Miljković oglasio se na svom Instagram profilu uz uznemirujuće tvrdnje da ga već godinu dana, navodno, maltretira komšija koji je i jedan od vlasnika… »
"Da se meni sutra nešto desi..." Marko za Telegraf otkrio nove detalje incidenta: Nasrnuo na njega pred decom

"Da se meni sutra nešto desi..." Marko za Telegraf otkrio nove detalje incidenta: Nasrnuo na njega pred decom

Telegraf pre 5 sati
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković oglasio se za Telegraf nakon što je na mrežama obelodanio komšiju za kojeg tvrdi da njega i njegovu prodicu zlostavlja već duže od godinu dana. Nakon navoda na mrežama, kontaktirali smo Marka koji je otkrio nove… »
"Zagorčava mi život godinu dana": Marko Miljković prolazi agoniju, ne može više da ćuti: "Nasrnuo je na mene, prijavio me…

"Zagorčava mi život godinu dana": Marko Miljković prolazi agoniju, ne može više da ćuti: "Nasrnuo je na mene, prijavio me…

Blic pre 6 sati
Marko Miljković oglasio se povodom sukoba sa komšijom. Marko Miljković tvrdi da ima problem sa muškarcem koji ga navodno maltretira već godinu dana. - Da vas upoznam sa komšijom, vođa našeg objekta u kojem živimo, a po ponašanju rekao bih vlasnik svih… »
"Godinu dana mi zagorčava život, prijavljuje policiji" Marko Miljković tvrdi da ga komšija maltretira: Nasrće u prolazu...

"Godinu dana mi zagorčava život, prijavljuje policiji" Marko Miljković tvrdi da ga komšija maltretira: Nasrće u prolazu...

Kurir pre 6 sati
Marko Miljković olasio se na Instagramu tvrdnjom da već godinu dana trpi maltretiranje od strane komšije iz zgrade. On je i jedan od vlasnika firme koja je gradila zgradu u kojoj se nalazi njegov i Lunin stan. On je objavio komšijinu fotografiju na… »
"Zagorčava život, nasrće na mene i prijavljuje policiji": Marko i Luna tvrde da ih bogati komšija zlostavlja

"Zagorčava život, nasrće na mene i prijavljuje policiji": Marko i Luna tvrde da ih bogati komšija zlostavlja

Telegraf pre 7 sati
Marko Miljković olasio se na Instagramu uz šokantne tvrdnje da ga već godinu dana maltretira komšija koji je i jedan od vlasnika firme koja je gradila njihovu zgradu. Naime, Marko se ovog jutra oglasio uz fotografije čoveka za kojeg tvrdi da pokušava da… »

Vesti dana »