Povezane vesti
VIDEO Otkriveno ko je „uništio“ Alkaraza: Napravljena komična greška, postojao je samo jedan izlaz
Nova pre 7 sati
Kada je Karlos Alkaraz išetao na kompleks u Njujorku mnogi su ostali šokirani. Doslovno se to moglo videti na licima mnogih - pre svih Frensisa Tijafoa. Mnogi su se pitali kako se do ovoga došlo, a sada je Alkaraz otkrio da je za sve zaslužan brat… »
Otkriveno ko je "unakazio" Alkarasa
B92 pre 8 sati
Svi na US openu pričaju o frizuri Karlosa Alkarasa, iako se sve dogodilo sasvim slučajno. Španac očigledno nije želeo time da skreće toliko pažnje, a glavni krivac bio je njegov brat Alvaro. "Osećao sam da mi je kosa dugačka. Pre turnira sam rekao da… »
Vesti dana »

Policija ispred i u zgradi Filozofskog fakulteta, studenti upozorili da je pogažena autonomija Univerziteta i poslali mejl sa zahtevima dekanu (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 37 povezanih

Srbija čeka spektakl „orlova“, navijači pumpaju u Rigi u karnevalskoj atmosferi
Nova pre 8 minutajoš 29 povezanih

Tramp želi da potkupi Putina? Otkriveno šta je Amerika ponudila Rusiji za prekid rata u Ukrajini: "Hteli su da objave udarnu vest odmah nakon Aljaske"
Blic pre 8 minutajoš 34 povezane

Više od 120 nastavnika Filozofskog osudilo izbacivanje studenata: Ispiti nemogući u nasilničkoj atmosferi
Radio 021 pre 6 satijoš 36 povezanih