Povezane vesti
Jovana Jeremić menja život na Veliku Gospojinu: Moje zlatno doba tek kreće!
Vesti online pre 24 dana
Jovana Jeremić sutra, na Veliku gospojinu, obeležava četiri godine rada na televiziji Pink. Voditeljka se tim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram i najavila velike promene. “Znala si da mi je snaga na izmaku”. – 28.8. je najveći dan mog… »
"Moje zlatno doba tek kreće": Jovana Jeremić menja život na Malu Gospojinu: "Počinjem sve iznova"
Blic pre 24 dana
Jovana Jeremić, oglasila se na Instagramu i otkrila na koji način će se njen život odigravati od ovogodišnje male gospojine. Jovana je najavila da njeno zlatno doba tek kreće. - 28.8. je najveći dan mog života. Velika gospojina donela mi je promenu… »
Ovo je poseban dan za Jovanu Jeremić: Voditeljka se oglasila jakom porukom "Ovo sve je bilo zagrevanje..."
Telegraf pre 24 dana
Jovana Jeremić aktivna je na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli često sadržaje vezane za posao ali i iz privatnog života. Jovana je u prethodnom periodu prošla kroz vrlo izazovne situacije, međutim, voditeljka je pokazala da se stoički sa… »
Vesti dana »

Predsednik izneo brojeve: Koliko je ljudi prisustvovalo vojnoj paradi u Beogradu, a koliko je protestovalo
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Haos u stanu na novom Beogradu: Pozvali policiju zbog razbijenog prozora, pa ih vređali, grizli i nasrnuli nožem: Osumnjičeni pokušao da pobegne tokom medicinskog pregleda
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Pojašnjenje iz Bele kuće: Taksa od 100.000 dolara za američku vizu samo za nove zahteve
Danas pre 2 satajoš 1 povezana