Povezane vesti

Jovana Jeremić menja život na Veliku Gospojinu: Moje zlatno doba tek kreće!

Jovana Jeremić menja život na Veliku Gospojinu: Moje zlatno doba tek kreće!

Vesti online 27.08.2025
Jovana Jeremić sutra, na Veliku gospojinu, obeležava četiri godine rada na televiziji Pink. Voditeljka se tim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram i najavila velike promene. “Znala si da mi je snaga na izmaku”. – 28.8. je najveći dan mog… »
"Moje zlatno doba tek kreće": Jovana Jeremić menja život na Malu Gospojinu: "Počinjem sve iznova"

"Moje zlatno doba tek kreće": Jovana Jeremić menja život na Malu Gospojinu: "Počinjem sve iznova"

Blic 27.08.2025
Jovana Jeremić, oglasila se na Instagramu i otkrila na koji način će se njen život odigravati od ovogodišnje male gospojine. Jovana je najavila da njeno zlatno doba tek kreće. - 28.8. je najveći dan mog života. Velika gospojina donela mi je promenu… »
Ovo je poseban dan za Jovanu Jeremić: Voditeljka se oglasila jakom porukom "Ovo sve je bilo zagrevanje..."

Ovo je poseban dan za Jovanu Jeremić: Voditeljka se oglasila jakom porukom "Ovo sve je bilo zagrevanje..."

Telegraf 27.08.2025
Jovana Jeremić aktivna je na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli često sadržaje vezane za posao ali i iz privatnog života. Jovana je u prethodnom periodu prošla kroz vrlo izazovne situacije, međutim, voditeljka je pokazala da se stoički sa… »

Vesti dana »