Повезане вести

Адвокат Нинић: Не могу да тражим заштиту од полиције која туче студенте и чува Јовањицу

Адвокат Нинић: Не могу да тражим заштиту од полиције која туче студенте и чува Јовањицу

Нови магазин пре 21 дана
Адвокат Иван Нинић изјавио је данас да ће од МУП-а захтевати процену своје безбедности, али да неће тражити обезбеђење од полиције која је на улицама пребијала студенте и обезбеђивала највећу плантажу марихуане у Европи… »
Нинић: Не могу да тражим заштиту од полиције која туче студенте и чува Јовањицу

Нинић: Не могу да тражим заштиту од полиције која туче студенте и чува Јовањицу

Н1 Инфо пре 21 дана
Адвокат Иван Нинић изјавио је да ће од МУП захтевати процену своје безбедности, али да неће тражити обезбеђење од полиције која је на улицама пребијала студенте и обезбеђивала највећу плантажу марихуане у Европи Јовањицу… »

Бета пре 21 дана
Адвокат Иван Нинић изјавио је да ће од МУП-а захтевати процену своје безбедности, али да неће тражити обезбеђење од полиције која је на улицама пребијала студенте и обезбеђивала највећу плантажу марихуане у Европи Јовањицу… »
Нинић: Тражићу процену своје безбедности од МУП, али не и да ме обезбеђује полиција која пребија студенте и чува Јовањицу

Нинић: Тражићу процену своје безбедности од МУП, али не и да ме обезбеђује полиција која пребија студенте и чува Јовањицу

Нова пре 21 дана
Адвокат Иван Нинић изјавио је да ће од МУП захтевати процену своје безбедности, али да неће тражити обезбеђење од полиције која је на улицама пребијала студенте и обезбеђивала највећу плантажу марихуане у Европи Јовањицу… »

Недељник пре 21 дана
Адвокат Иван Нинић изјавио је данас да ће од МУП-а захтевати процену своје безбедности, али да неће тражити обезбеђење од полиције која је на улицама пребијала студенте и обезбеђивала највећу плантажу марихуане у Европи… »

Радио сто плус пре 21 дана
Нинић, који је на друштвеним мрежама и у медијима блиским Српској напредној странци (СНС) протеклих дана таргетиран као “албански шпијун”, у интервјуу агенцији Бета је казао да у његовом случају постоји чврста симбиоза између… »
Адвокат Нинић: Таргетирање и претње почеле су пре месец дана, када сам изговорио име Милана Радоичића

Адвокат Нинић: Таргетирање и претње почеле су пре месец дана, када сам изговорио име Милана Радоичића

Данас пре 21 дана

Вести дана »