Povezane vesti
Kupila stan, pa pokreće biznis: Jelena Ilić otkrila svoje planove - Evo da li ulazi u Elitu 9
Blic 27.08.2025
Jelena Ilić sinoć je gostovala u emisiji "Narod pita", pa je tom prilikom okrila sve o novom biznisu koji planira da pokrene, ali i o odnosu sa bivšim partnerom Ivanom Marinkovićem. - Ja sam bivši rijaliti učesnik, sada nisam, a u neko buduće vreme neću… »
Kupila stan, a SAD pokreće privatni biznis Jelena Ilić otkrila planove za budućnost, ne planira da se vraća u rijaliti!
Kurir 27.08.2025
Bivša rijaliti učesnica Jelena Ilić sinoć je gostovala u emisiji " Narod pita", pa je tom prilikom okrila sve o novom biznisu koji planira da pokrene, ali i o odnosu sa bivšim partnerom Ivanom Marinkovićem. - Ja sam bivši rijaliti učesnik, sada nisam, a… »
Vesti dana »
Ovo su mladići koji su poginuli kod Banje Koviljače: vatrogasci sekli smrskani automobil kako bi izvukli tela
Mondo pre 40 minutajoš 30 povezanih
Amerikanci upozorili Teheran: Izrael sprema likvidaciju visokih iranskih zvaničnika!
Kurir pre 31 minutajoš 39 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih
Rusi otkrili šta su pogodili u Ukrajini: Na meti vojni aerodromi
Večernje novosti pre 51 minutajoš 25 povezanih
Srbija protiv Amerike u finalu Mundobasketa: Kad se igra, gde je prenos i zašto je citat Nebojše Glogovca bitan
Mondo pre 45 minutajoš 28 povezanih