Повезане вести
"Држао сам пиштољ и чекао да убијем..." Глумац из Кенгура је годинама био на хероину, данас има важан задатак
Телеграф 27.08.2025
Лазар Стругар, јавности познатији као Авакс из филма "Кад порастем бићу кенгур" прошао је кроз тежак период, када је од малолетства до своје 37 године био навучен на разне врсте опијата. Лазар Стругар сада отворено говори о томе… »
"Седео сам у соби са пиштољем и чекао да убијем дилера" Авакс из Кенгура 12 година био зависник од дроге "Први пут сам пробао…
Курир 27.08.2025
Лазар Стругар, јавности познатији као Авакс из филма "Кад порастем бићу кенгур" прошао је кроз тежак период, када је од малолетства до своје 37 године био навучен на разне врсте опијата. Лазар Стругар сада отворено говори о томе… »
"Држао сам пиштољ и чекао да убијем дилера": Авакс из Кенгура је 12 година користио хероин: "Учествовао сам у многим смртима"…
Блиц 27.08.2025
"Мртав си за годину дана, можда": Познати Авакс из "Кенгура" водио борбу са зависношћу, погледајте како сада изгледа
Мондо 27.08.2025
Лазар Стругар, који је публици остао упамћен као Авакс из филма "Кад порастем бићу кенгур", годинама је водио битку са зависношћу, с којом се суочавао још од малолетничких дана па све до своје 37. године. Данас искрено говори о… »
„Распадање у најгорим боловима“: Чувени Авакс из „Кенгура“ је отворено говорио о тешкој борби са зависношћу
Нова 27.08.2025
Лазар Стругар отворено је говорио о својој борби са пороком. Лазар Стругар је најпознатији по улози Авакса у филму „Кад порастем, бићу Кенгур“, а глумио је и у остварењима „Црни у души“, „Кошаркаши“ и другим. Иако су га многи… »
Вести дана »
Поповић скривио три пенала у два меча, Брага сигурно оверила пролаз даље
Данас пре 4 сатијош 6 повезаних
Хаг: Завршне речи у предмету против Тачија за ометање правде планиране за септембар
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана