Povezane vesti
Šabić: Diskriminatorsko postupanje tužilaštva prema učesnicima protesta
Radio 021 27.08.2025
Advokat Rodoljub Šabić pozvao je Ministarstvo pravde da objavi precizne podatke o broju građana – učesnika protesta i policajaca koji su procesuirani zbog sumnje da su prekršili zakone. On je ocenio da "trenutno dostupne informacije ukazuju da se prema… »
N1 Info 27.08.2025
Advokat i pravni analitičar Rodoljub Šabić pozvao je danas Ministarstvo pravde da objavi precizne podatke o broju građana - učesnika protesta i policajaca koji su procesuirani zbog sumnje da su prekršili zakone, ali i ocenio da trenutno dostupne… »
Novi magazin 27.08.2025
Advokat i pravni analitičar Rodoljub Šabić pozvao je danas Ministarstvo pravde da objavi precizne podatke o broju građana - učesnika protesta i policajaca koji su procesuirani zbog sumnje da su prekršili zakone, ali i ocenio da trenutno dostupne… »
Šabić pozvao Ministarstvo pravde da objavi podatke o broju procesuiranih građana i policajaca: „Diskriminatorsko postupanje…
Nova 27.08.2025
Danas 27.08.2025
Advokat i pravni analitičar Rodoljub Šabić pozvao je danas Ministarstvo pravde da objavi precizne podatke o broju građana – učesnika protesta i policajaca koji su procesuirani zbog sumnje da su prekršili zakone, ali i ocenio da trenutno dostupne… »
Vesti dana »
Nakon osveženja sledi jak toplotni talas: Od četvrtka do 42 stepena, RHMZ upozorava na opasnost od požara
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Još jedan zemljotres pogodio Indoneziju, nema upozorenja na cunami
Insajder pre 27 minutajoš 15 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 37 minutajoš 70 povezanih