Povezane vesti
"Rekli su nam da ima 1 posto šansi, ali ja dodajem tome sada dve nule": Viktor (14) boluje od teške bolesti, poziv iz Hjustona…
Blic 27.08.2025
Viktor Miletić dobio je šansu da nastavi lečenje jer je stigao poziv iz Hjustona! "Uprkos svim neizvesnostima, lošim prognozama, lekarima koji su ga otpisali i danonoćnom potragom za bolnicom koja će ga prihvatiti - konačno smo dobili pozitivan odgovor"… »
"Rekli su nam da ima 1 posto šansi, ali ja dodajem tome sada dve nule": Viktor (14) boluje od teške bolesti, poziv iz Hjustona…
Blic 27.08.2025
Viktor Miletić dobio je šansu da nastavi lečenje jer je stigao poziv iz Hjustona! "Uprkos svim neizvesnostima, lošim prognozama, lekarima koji su ga otpisali i danonoćnom potragom za bolnicom koja će ga prihvatiti - konačno smo dobili pozitivan odgovor"… »
Vesti dana »
Student Hodžić kaže da je udaren s leđa u potiljak u Novom Sadu, opisao šta se dogodilo - objavljen i snimak incidenta
Insajder pre 34 minutajoš 1 povezana
"Sačuvaćemo Maticu srpsku!" Vučević o događajima ispred SNP u Novom Sadu: "Šačica ekstremista želi da određuje ko može, a ko ne može da dođe"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana