Повезане вести

(Папарацо) хаос у близини Пинка: Марија Кулић се нашла са Иваном Маринковићем у кафићу, дере се на сав глас на њега, избила…

(Папарацо) хаос у близини Пинка: Марија Кулић се нашла са Иваном Маринковићем у кафићу, дере се на сав глас на њега, избила…

Блиц пре 25 дана
Данас су у згради Пинка дошли Миљана Кулић, а убрзо након ње и Иван Маринковић. Иако је он тврдио да није срео Миљану и напустио зграду телевизије, након интервјуа се нашао са Маријом Кулић у оближњем кафићу. Како је наш… »
"Хоћу да се утврди очинство": Иван испред Пинка у сукобу са Кулићима: Неће водити Жељка у школу

"Хоћу да се утврди очинство": Иван испред Пинка у сукобу са Кулићима: Неће водити Жељка у школу

Телеграф пре 25 дана
Иван Маринковић потписао је уговор за следећу сезону Елите, а данас се сукобио и са Маријом Кулић и открио да неће водити сина у први разред. - Толико ми је то више дегутантно. Чујем се и са Маријом, иста прича исто све. После ће… »
(Видео) "Иван Маринковић неће Више бити део Жељковог живота": Миљана Кулић пресекла однос сина и оца: Открила разлог, ово је…

(Видео) "Иван Маринковић неће Више бити део Жељковог живота": Миљана Кулић пресекла однос сина и оца: Открила разлог, ово је…

Блиц пре 24 дана
Миљана Кулић улази у ријалити "Задруга 9 Елита", а данас је дошла на потписивање уговора са продукцијом. Миљана је рекла како отац њеног сина Жељка, Иван Маринковић неће имати још једну прилику за однос са наследником, пошто… »
"Сви услови испуњени" Миљана завршила преговоре за Елиту 9 и открила детаље о хонорару: Презадовољна сам!

"Сви услови испуњени" Миљана завршила преговоре за Елиту 9 и открила детаље о хонорару: Презадовољна сам!

Телеграф пре 24 дана
Миљана Кулић данас је стигла на преговоре са продукцијом за ријалити "Елита 9", а по изласку из зграде Пинка била је видно насмејана и расположена. - Презадовољна сам, сви услови су испуњени! Хонорар је фасцинантан, па ћете ме… »
"Презадовољна сам, сви услови су испуњени": Миљана завршила преговоре за Елиту 9, па проговорила о хонорару - сазнала да…

"Презадовољна сам, сви услови су испуњени": Миљана завршила преговоре за Елиту 9, па проговорила о хонорару - сазнала да…

Блиц пре 24 дана
Миљана Кулић ући ће у ријалити "Задруга 9 - Елита", а у току поподнева је дошла на преговоре са продукцијом. По напуштању зграде "Пинка" била је насмејана и добро расположена. - Презадовољна сам, сви услови су испуњени… »
"Тражићу да се утврди очинство": Шок изјава Ивана Маринковића после скандала с Кулићкама

"Тражићу да се утврди очинство": Шок изјава Ивана Маринковића после скандала с Кулићкама

Мондо пре 24 дана
Само неколико тренутака пре него што ће у зграду Пинка доћи Иван Маринковић, нови учесник Елите 9, дошла је Миљана Кулић, која је осула паљбу по оцу њеног детета. Она је рекла како Жељко више неће бити део Ивановог живота… »
"Хоћу да се утврди очинство": Иван Маринковић пред улазак у Елиту 9 у клинчу са Кулићима: "Не могу да управљају мојим…

"Хоћу да се утврди очинство": Иван Маринковић пред улазак у Елиту 9 у клинчу са Кулићима: "Не могу да управљају мојим…

Блиц пре 24 дана
Иван Маринковић биће равноправан такмичар Елите 9, па је тим поводом дошао у зграду Пинка. Само неколико тренутака пре њега дошла је и Миљана Кулић, која је одмах осула паљбу по оцу њеног детета. Она је рекла како Жељко више… »
"Иван неће више бити део Жељковог живота": Откривен болан детаљ из Црне Горе, Кулићеви пресекли

"Иван неће више бити део Жељковог живота": Откривен болан детаљ из Црне Горе, Кулићеви пресекли

Мондо пре 24 дана
Миљана Кулић улази у ријалити "Задруга 9 Елита", а данас је дошла на потписивање уговора са продукцијом. Контроверзна ријалити учесница рекла је како отац њеног сина Жељка, Иван Маринковић неће имати још једну прилику за… »
Хаос испред зграде Пинка Чују се псовке и увреде, настао општи колапс због бившег зета

Хаос испред зграде Пинка Чују се псовке и увреде, настао општи колапс због бившег зета

Ало пре 24 дана
Марија Кулић беснела на Ивана Маринковића. Марија Кулић и Иван Маринковић направили су општи хаос испред зграде Пинка, где су се чуле псовке и увреде, а мало пре тога у зграду ружичасте телевизије, ушла је Миљана која је… »
Марија Кулић сачекала Ивана код Пинка, па га одвукла иза ћошка: Вришти на њега на сав глас, помиње Жељка

Марија Кулић сачекала Ивана код Пинка, па га одвукла иза ћошка: Вришти на њега на сав глас, помиње Жељка

Телеграф пре 24 дана
Иван Маринковић дошао је данас, 27. августа на Пинк како би потписао уговор за нову сезону, а ту га је сачекала и Марија Кулић због чега је настао скандал. Након што је завршио обавезе, Иван је са Маријом сео у оближњи кафић, а… »
Миљана и Иван очи у очи испред Пинка, сви чекали фајт, а он отишао са маријом Кулић! Први пут након породичне драме једно…

Миљана и Иван очи у очи испред Пинка, сви чекали фајт, а он отишао са маријом Кулић! Први пут након породичне драме једно…

Курир пре 24 дана
Ријалири звезда Миљана Кулић стигла је у зграду Пинка како би потписала уговор за улазак у девету сеону " Елите". Одмах за њом у здраду је ушао и Иван Маринковић, њен бивши партнер и отац њеног сина. Иван је дошао у лежерном… »
Иван Маринковић и миљана Кулић очи у очи: Стигао испред зграде Пинка након што су му забранили контакт са сином Жељком

Иван Маринковић и миљана Кулић очи у очи: Стигао испред зграде Пинка након што су му забранили контакт са сином Жељком

Блиц пре 24 дана
Након Миљане Кулић у зграду Пинка је ушао и Иван Маринковић. Иван Маринковић је дошао у лежерном издању и најпре се поздравио са бившим цимером, Салетом Луксом. Миљана Кулић улази у Елиту 9, а пред нашим камерама је говорила о… »
Миљана Кулић отишла из Ниша, па дошла испред зграде Пинка! Ударила на Ивана: "Више неће бити део..."

Миљана Кулић отишла из Ниша, па дошла испред зграде Пинка! Ударила на Ивана: "Више неће бити део..."

Телеграф пре 24 дана
Миљана Кулић улази у ријалити "Задруга 9 Елита", а данас је дошла на потписивање уговора са продукцијом. Миљана је рекла како отац њеног сина Жељка, Иван Маринковић неће имати још једну прилику за однос са наследником, пошто… »

Вести дана »