Povezane vesti
(Video) Eksplodirao glavni naftovod za snabdevanje Moskve! Najžešći napad Ukrajinaca do sada!
Dnevnik 27.08.2025
Glavni naftovod koji isporučuje naftne derivate u Moskvu eksplodirao je 26. avgusta u ruskoj oblasti Rjazanj, rekli su izvori iz ukrajinske Odbrambene obaveštajne službe (DIU) ukrajinskim medijima. Kako navode, snažna eksplozija na naftovodu… »
Katastrofa kod Moskve! Eksplodirao glavni naftovod – prestonica ostala bez goriva!
Alo 27.08.2025
Eksplozija potresla Rusiju – u oblasti Rjazanj izgoreo glavni naftovod Rjazanj–Moskva, ključni za snabdevanje prestonice gorivom i ruske vojske. U ruskoj oblasti Rjazanj došlo je do snažne eksplozije na glavnom naftovodu koji transportuje derivate ka… »
Ukrinform: Eksplodirao glavni naftovod za snabdevanje Moskve
RTV 27.08.2025
KIJEV - Glavni naftovod koji naftnim derivatima snabdeva Moskvu eksplodirao je u ruskoj regiji Rjazanj, tvrdi Ukrinform pozivajući se na izvore iz Obrambene obaveštajne službe Ukrajine (DIU). Kako se navodi eksplozija na naftovodu Rjazanj - Moskva… »
Ukrinform: Eksplodirao glavni naftovod za snabdevanje Moskve
NIN 27.08.2025
Glavni naftovod koji naftnim derivatima snabdeva Moskvu eksplodirao je u ruskoj regiji Rjazanj, tvrdi Ukrinform pozivajući se na izvore iz Obrambene obaveštajne službe Ukrajine (DIU). Kako se navodi eksplozija na naftovodu Rjazanj - Moskva, jednom od… »
Vesti dana »
U subotu umereno oblačno, tokom dana razvedravanje: temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 39 minutajoš 11 povezanih
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 43 minutajoš 25 povezanih
Srušio se avion u dr Kongu: Poginulo 14 ljudi, među njima dva generala
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 1 povezana