Povezane vesti
Alijev: Tramp zaslužuje Nobelovu nagradu za mir
Vesti online 27.08.2025
Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp zaslužuje Nobelovu nagradu za mir. Alijev je rekao u intervjuu za televiziju Al Arabija da je zajedno sa jermenskim premijerom Nikolom Pašinjanom nominovao Trampa… »
NIN 27.08.2025
Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp zaslužuje Nobelovu nagradu za mir. "On je zaista zaslužuje. Kao što sam rekao u Vašingtonu, za nekoliko meseci on je učinio čudo u Africi, u Aziji, na Južnom… »
Euronews 27.08.2025
Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev izjavio je da američki predsednik Donald Tramp zaslužuje Nobelovu nagradu za mir. Alijev je rekao u intervjuu za televiziju Al Arabija da je zajedno sa jermenskim premijerom Nikolom Pašinjanom nominovao Trampa za… »
Politika 27.08.2025
BAKU - Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp zaslužuje Nobelovu nagradu za mir. Alijev je rekao u intervjuu za televiziju Al Arabija da je zajedno sa jermenskim premijerom Nikolom Pašinjanom nominovao… »
Vesti dana »
VJT: Sa Radićem će biti obavljen informativni razgovor zbog izjava u vezi sa upotrebom "zvučnog topa"
N1 Info pre 2 satajoš 57 povezanih
Zlatan se posuo pepelom zbog Mesija: "Ja da ga komentarišem? Pa, dao sam nula golova"
Mondo pre 3 minutajoš 59 povezanih
Prašinu u Surčinu dižu dobro poznata lica: Iza nekih firmi koje grade EXPO stoje saradnici i srodnici ljudi iz kriminalnih krugova - i oni bliski vlasti
N1 Info pre 2 satajoš 11 povezanih
Građani pokazali solidarnost i pružili podršku porodici Gruhonjić
NoviSad.com pre 2 satajoš 46 povezanih