Povezane vesti

"Nemojte bacati pare na preparate": Darkova žena rešila celulit za 2 meseca, žene su oduševljene receptom

"Nemojte bacati pare na preparate": Darkova žena rešila celulit za 2 meseca, žene su oduševljene receptom

Mondo pre 24 dana
Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde često sa svojim pratiocima deli savete o zdravoj ishrani i načinu života. Ovoga puta, Katarina se dotakla teme sa kojom se suočava veliki broj žena – celulita. Ona… »
„Ja sam tako sav celulit skinula za dva meseca“: Katarina Lazić ženama dala savet za dobar izgled VIDEO

„Ja sam tako sav celulit skinula za dva meseca“: Katarina Lazić ženama dala savet za dobar izgled VIDEO

Nova pre 24 dana
Katarina Lazić, supruga Darka Lazića, otkrila je kako je uspela da se reši celulita. Katarina Lazić je ubrzo nakon porođaja uspela da vrati devojačku figuru, a sada je otkrila i kako se za kratko vreme rešila celulita. Kako je rekla, ako ste istrajni –… »
Katarina Lazić mučila muku sa ovim problemom Mnogo žena nije uspelo da pobedi ovo, a ona je sada otkrila trik!

Katarina Lazić mučila muku sa ovim problemom Mnogo žena nije uspelo da pobedi ovo, a ona je sada otkrila trik!

Kurir pre 24 dana
Žena folk pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, na svom Instagramu često deli savete o zdravoj ishrani. Katarina je sada progovorila o problemu sa kojim se bori većina žena - celulitu. Kako je priznala i sama je imala celulit na nogama, a otkrila je i na… »
"Za dva meseca sam skinula sav Celulit": Katarina Lazić dala savet ženama: Potrebne su tri stvari da se rešite masnih naslaga…

"Za dva meseca sam skinula sav Celulit": Katarina Lazić dala savet ženama: Potrebne su tri stvari da se rešite masnih naslaga…

Blic pre 24 dana
Žena Darka Lazića, Katarina Lazić, na svom Instagramu često deli savete o zdravoj ishrani. Katarina Lazić je sada progovorila o problemu sa kojim se bori većina žena - celulitu. Kako je priznala, i sama je imala celulit na nogama, a otkrila je i na koji… »

Vesti dana »