Povezane vesti
"Uvek sam govorio sve u lice" Prijatelj Saše Popovića iskreno: "Danas ga blate oni što su nekad bili miševi"
Telegraf pre 2 sata
Muzički urednik "Grand" produkcije, producent i aranžer Endži Mavrić, govorio o pokojnom Saši Popoviću i osvrnuo se na pevače koji su tek nakon njegove smrti počeli da iznose loše komentare o njemu. - Kao što sam rekao to je licemerstvo. Ja recimo kad… »
Pred popovićev pomen čuveni harmonikaš otkrio nepoznate detalje: Saši sam u lice rekao da nije ispravan, a on je...
Kurir pre 3 sata
Endži Mavrić prisetio se dugogodišnje saradnje sa Sašom Popovićem i istakao da je, za razliku od pojedinaca koji sada blate njegovo ime, imao hrabrosti da mu u lice kaže kad pogreši. Nakon Popovićeve smrti pojedini učesnici muzičkog takmičenja ''Zvezde… »
"U lice sam mu: Rekao:' sale, nisi ispravan" Prijatelj Saše Popovića brutalan: "Nakon njegove smrti su miševi skupili hrabrost"…
Blic pre 6 sati
Muzički urednik "Grand" produkcije, producent i aranžer Endži Mavrić govorio je o Saši Popoviću. Endži je opleo po pevačica koji su nakon Sašine smrti počeli da govore loše o njemu. - Kao što sam rekao to je licemerstvo. Ja recimo kad god sam imao neki… »
Vesti dana »

FBI istražuje pucnjavu u katoličkoj školi u Mineapolisu kao čin terorizma, objavljen identitet napadača
Euronews pre 16 minutajoš 30 povezanih

Demonstranti pokušali nasilno da probiju kordon ispred Filozofskog u Novom Sadu, žandarmerija ih potisnula
RTS pre 16 minutajoš 54 povezane

VIDEO Pogledajte: Kako je obezbeđenje „privelo“ novinarku N1 zbog pitanja Stenu Mileru
Nova pre 6 minutajoš 29 povezanih

Potez koji obilazi planetu: Pogledajte dodavanje Jokića koje je opčinilo navijače! Ovo je nedopustivo, ne možete ovo da tražite od nas: Pešić ima ogromnu zamerku organizatorima!
Hot sport pre 11 minutajoš 39 povezanih

Srbija deklasirala Estoniju u Rigi: Trijumf na startu Evropskog prvenstva
NIN pre 1 satjoš 56 povezanih