Povezane vesti
"Uvek sam govorio sve u lice" Prijatelj Saše Popovića iskreno: "Danas ga blate oni što su nekad bili miševi"
Telegraf pre 24 dana
Muzički urednik "Grand" produkcije, producent i aranžer Endži Mavrić, govorio o pokojnom Saši Popoviću i osvrnuo se na pevače koji su tek nakon njegove smrti počeli da iznose loše komentare o njemu. - Kao što sam rekao to je licemerstvo. Ja recimo kad… »
Pred popovićev pomen čuveni harmonikaš otkrio nepoznate detalje: Saši sam u lice rekao da nije ispravan, a on je...
Kurir pre 24 dana
Endži Mavrić prisetio se dugogodišnje saradnje sa Sašom Popovićem i istakao da je, za razliku od pojedinaca koji sada blate njegovo ime, imao hrabrosti da mu u lice kaže kad pogreši. Nakon Popovićeve smrti pojedini učesnici muzičkog takmičenja ''Zvezde… »
"U lice sam mu: Rekao:' sale, nisi ispravan" Prijatelj Saše Popovića brutalan: "Nakon njegove smrti su miševi skupili hrabrost"…
Blic pre 24 dana
Muzički urednik "Grand" produkcije, producent i aranžer Endži Mavrić govorio je o Saši Popoviću. Endži je opleo po pevačica koji su nakon Sašine smrti počeli da govore loše o njemu. - Kao što sam rekao to je licemerstvo. Ja recimo kad god sam imao neki… »
Vesti dana »

Prve reči srđana blagojevića posle poraza od Zvezde! Trener Partizana dao moćno obećanje navijačima posle derbija!
Kurir pre 29 minutajoš 82 povezane

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane

Od ekipe RTS-a saznala za nagradu: Ovo je dobitnica stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane

Crvena zvezda osvojila humsku: Iskustvo presudilo u dramatičnom 177. večitom derbiju
Kurir pre 18 minutajoš 62 povezane

VIDEO Najbolji potezi sa derbija Partizana i Zvezde: Golovi, šanse i svaki detalj koji je bio bitan
Nova pre 4 minutajoš 22 povezane