Povezane vesti
"Uvek sam govorio sve u lice" Prijatelj Saše Popovića iskreno: "Danas ga blate oni što su nekad bili miševi"
Telegraf 27.08.2025
Muzički urednik "Grand" produkcije, producent i aranžer Endži Mavrić, govorio o pokojnom Saši Popoviću i osvrnuo se na pevače koji su tek nakon njegove smrti počeli da iznose loše komentare o njemu. - Kao što sam rekao to je licemerstvo. Ja recimo kad… »
Pred popovićev pomen čuveni harmonikaš otkrio nepoznate detalje: Saši sam u lice rekao da nije ispravan, a on je...
Kurir 27.08.2025
Endži Mavrić prisetio se dugogodišnje saradnje sa Sašom Popovićem i istakao da je, za razliku od pojedinaca koji sada blate njegovo ime, imao hrabrosti da mu u lice kaže kad pogreši. Nakon Popovićeve smrti pojedini učesnici muzičkog takmičenja ''Zvezde… »
"U lice sam mu: Rekao:' sale, nisi ispravan" Prijatelj Saše Popovića brutalan: "Nakon njegove smrti su miševi skupili hrabrost"…
Blic 27.08.2025
Muzički urednik "Grand" produkcije, producent i aranžer Endži Mavrić govorio je o Saši Popoviću. Endži je opleo po pevačica koji su nakon Sašine smrti počeli da govore loše o njemu. - Kao što sam rekao to je licemerstvo. Ja recimo kad god sam imao neki… »
Vesti dana »
Danas do 17 stepeni, u subotu drastičan pad temperature: Kakvo nas vreme čeka naredne sedmice?
Danas pre 9 minutajoš 18 povezanih
Sofronijević: Upisani prvi nelegalni objekti u okviru akcije "Svoj na svome", za sada bez pritužbi
Radio 021 pre 14 minutajoš 10 povezanih
Južnokorejski sud osudio bivšeg predsednika Juna na doživotni zatvor
RTV pre 49 minutajoš 10 povezanih