Povezane vesti
Bangladeš 120. zemlja na Ekspo 2027: Srbija zemlja sa najviše učesnika ikada
Telegraf pre 25 dana
Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Bangladeš 120. zemlja koja je potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd čime je Srbija postala zemlja sa najvećim brojem učesnika ikada na toj specijalizovanoj međunarodnoj izložbi… »
Mali: Bangladeš 120. zemlja na Ekspu 2027, Srbija zemlja sa najviše učesnika ikada
Politika pre 24 dana
Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Bangladeš 120. zemlja koja je potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd čime je Srbija postala zemlja sa najvećim brojem učesnika ikada na Ekspu. "Mi smo i bićemo zemlja sa najvećim… »
Bangladeš 120. zemlja na Ekspo 2027
RTV pre 24 dana
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Bangladeš 120. zemlja koja je potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd čime je Srbija postala zemlja sa najvećim brojem učesnika ikada na Ekspu. "Mi smo i bićemo zemlja… »
Bangladeš 120. zemlja na Ekspu 2027; Mali: "Bićemo zemlja sa najvećim brojem učesnika ikad"
Euronews pre 24 dana
Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Bangladeš 120. zemlja koja je potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd čime je Srbija postala zemlja sa najvećim brojem učesnika ikada na Ekspu. "Mi smo i bićemo zemlja sa najvećim… »
Vesti dana »

Vučić: Više od 47.000 ljudi na paradi, a kod opštine Novi Beograda najviše 237 onih koji su se odazvali pozivu studenata u blokadi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Haos u stanu na novom Beogradu: Pozvali policiju zbog razbijenog prozora, pa ih vređali, grizli i nasrnuli nožem: Osumnjičeni pokušao da pobegne tokom medicinskog pregleda
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Zvanično od danas! Nova naknada za radne vize za SAD stupa na snagu: Evo za koga ne važe i koliko će koštati
Blic pre 1 satjoš 1 povezana