Povezane vesti

Bangladeš 120. zemlja na Ekspo 2027: Srbija zemlja sa najviše učesnika ikada

Bangladeš 120. zemlja na Ekspo 2027: Srbija zemlja sa najviše učesnika ikada

Telegraf pre 25 dana
Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Bangladeš 120. zemlja koja je potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd čime je Srbija postala zemlja sa najvećim brojem učesnika ikada na toj specijalizovanoj međunarodnoj izložbi… »
Mali: Bangladeš 120. zemlja na Ekspu 2027, Srbija zemlja sa najviše učesnika ikada

Mali: Bangladeš 120. zemlja na Ekspu 2027, Srbija zemlja sa najviše učesnika ikada

Politika pre 24 dana
Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Bangladeš 120. zemlja koja je potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd čime je Srbija postala zemlja sa najvećim brojem učesnika ikada na Ekspu. "Mi smo i bićemo zemlja sa najvećim… »
Bangladeš 120. zemlja na Ekspo 2027

Bangladeš 120. zemlja na Ekspo 2027

RTV pre 24 dana
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Bangladeš 120. zemlja koja je potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd čime je Srbija postala zemlja sa najvećim brojem učesnika ikada na Ekspu. "Mi smo i bićemo zemlja… »
Bangladeš 120. zemlja na Ekspu 2027; Mali: "Bićemo zemlja sa najvećim brojem učesnika ikad"

Bangladeš 120. zemlja na Ekspu 2027; Mali: "Bićemo zemlja sa najvećim brojem učesnika ikad"

Euronews pre 24 dana
Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je Bangladeš 120. zemlja koja je potvrdila učešće na Ekspo 2027 Beograd čime je Srbija postala zemlja sa najvećim brojem učesnika ikada na Ekspu. "Mi smo i bićemo zemlja sa najvećim… »

Vesti dana »