Povezane vesti
Uroš Stanić potpisao ugovor za Elitu 9, pa progovorio o intimi sa brendonom! Priznao zašto ne mogu da imaju odnose, a evo…
Kurir 27.08.2025
Uroš Stanić ulazi u " Elitu 9",a pred početak rijalitija najavio je pravi spektakl. Uroš je rekao da je ovo poslednji put da ulazi u rijaliti, kao i da je zbog "Elite 9" raskinuo sa momkom. -Evo srećan sam, raspoložen, uživam u životu. Jako sam… »
"Brendon je pasivan, ne možemo imati odnose": Uroš Stanić potpisao ugovor za "Elitu 9": Došao sa nadograđenim trepavicama i…
Blic 27.08.2025
Uroš Stanić ulazi u "Elitu 9",a pred početak rijalitija najavio je pravi spektakl. Uroš je rekao da je ovo poslednji put da ulazi u rijaliti, kao i da je zbog "Elite 9" raskinuo sa momkom. -Evo srećan sam, raspoložen, uživam u životu. Jako sam zadovoljan… »
Vesti dana »
Surovo neslavan kraj: Nejmar objavio da se povlači iz reprezentacije Brazila na stadionu na kome je debitovao
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih
Norveška uz dva gola Halanda izbacila Brazil sa Svetskog prvenstva i plasirala se u četvrtfinale
Radio 021 pre 58 minutajoš 11 povezanih
Skupštinski odbor utvrdio da je 10 zakonskih predloga u skladu s Ustavom
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
UŽIVO Najbolji meč Mundijala - Engleska srušila kletvu "Asteke" za četvrtfinale!
B92 pre 18 minutajoš 6 povezanih
Tramp, Ameri i FIFA iznervirali ceo svet, sve zbog utakmice sa BiH: “Peti jul je prvi april, nisam znao”
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih