Povezane vesti
Uroš Stanić potpisao ugovor za Elitu 9, pa progovorio o intimi sa brendonom! Priznao zašto ne mogu da imaju odnose, a evo…
Kurir 27.08.2025
Uroš Stanić ulazi u " Elitu 9",a pred početak rijalitija najavio je pravi spektakl. Uroš je rekao da je ovo poslednji put da ulazi u rijaliti, kao i da je zbog "Elite 9" raskinuo sa momkom. -Evo srećan sam, raspoložen, uživam u životu. Jako sam… »
"Brendon je pasivan, ne možemo imati odnose": Uroš Stanić potpisao ugovor za "Elitu 9": Došao sa nadograđenim trepavicama i…
Blic 27.08.2025
Uroš Stanić ulazi u "Elitu 9",a pred početak rijalitija najavio je pravi spektakl. Uroš je rekao da je ovo poslednji put da ulazi u rijaliti, kao i da je zbog "Elite 9" raskinuo sa momkom. -Evo srećan sam, raspoložen, uživam u životu. Jako sam zadovoljan… »
Vesti dana »
Akcija policije u Preševu: Pronađeno oružje, automobili, dron, mačete …
Rešetka pre 18 minutajoš 18 povezanih
Uživo Rusija tuče po Odesi, krvoproliće! Likvidiran komandir artiljerijske baterije u Harkovu, zatvoreni aerodromi u Moskvi
Alo pre 1 satjoš 24 povezane
Migrant poginuo u prevrtanju čamca kod Slavonskog Broda, više povređenih
NIN pre 49 minutajoš 21 povezana
Noćna žurka! Delije prodelifovale gracom: Danas okupljanje u centru grada i korteo do stadiona
Kurir pre 34 minutajoš 27 povezanih
Bruka - da li je moguće da sudije ovo nisu videle?! Dončić odlepio, pa dobio tehničku! (video)
Kurir pre 29 minutajoš 26 povezanih