Povezane vesti
Uroš Stanić potpisao ugovor za Elitu 9, pa progovorio o intimi sa brendonom! Priznao zašto ne mogu da imaju odnose, a evo…
Kurir 27.08.2025
Uroš Stanić ulazi u " Elitu 9",a pred početak rijalitija najavio je pravi spektakl. Uroš je rekao da je ovo poslednji put da ulazi u rijaliti, kao i da je zbog "Elite 9" raskinuo sa momkom. -Evo srećan sam, raspoložen, uživam u životu. Jako sam… »
"Brendon je pasivan, ne možemo imati odnose": Uroš Stanić potpisao ugovor za "Elitu 9": Došao sa nadograđenim trepavicama i…
Blic 27.08.2025
Uroš Stanić ulazi u "Elitu 9",a pred početak rijalitija najavio je pravi spektakl. Uroš je rekao da je ovo poslednji put da ulazi u rijaliti, kao i da je zbog "Elite 9" raskinuo sa momkom. -Evo srećan sam, raspoložen, uživam u životu. Jako sam zadovoljan… »
Vesti dana »

Osumnjičeni za pokušaj otmice u Malom Zvečanu pušteni da se brane sa slobode
Danas pre 9 minutajoš 1 povezana

"Razvela se, mužu prepustila starateljstvo, uredno plaća alimentaciju, ali kao da je troje dece ostavila u šumi!": Objava koja je posvađala Srbe
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mape) šok preokret u oktobru! Nestvaran povratak leta, afrički vazduh donosi +25 stepeni! Zahlađenje će nam posle pasti teže nego ikad!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Vrela fotke rade Manojlović iz hotelske sobe: Haljina u boji kože nikad kraća, duge noge u prvom planu
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana