Povezane vesti
Uroš Stanić potpisao ugovor za Elitu 9, pa progovorio o intimi sa brendonom! Priznao zašto ne mogu da imaju odnose, a evo…
Kurir pre 24 dana
Uroš Stanić ulazi u " Elitu 9",a pred početak rijalitija najavio je pravi spektakl. Uroš je rekao da je ovo poslednji put da ulazi u rijaliti, kao i da je zbog "Elite 9" raskinuo sa momkom. -Evo srećan sam, raspoložen, uživam u životu. Jako sam… »
"Brendon je pasivan, ne možemo imati odnose": Uroš Stanić potpisao ugovor za "Elitu 9": Došao sa nadograđenim trepavicama i…
Blic pre 24 dana
Uroš Stanić ulazi u "Elitu 9",a pred početak rijalitija najavio je pravi spektakl. Uroš je rekao da je ovo poslednji put da ulazi u rijaliti, kao i da je zbog "Elite 9" raskinuo sa momkom. -Evo srećan sam, raspoložen, uživam u životu. Jako sam zadovoljan… »
Vesti dana »

Grmi Ceca, Radonjić poveo slavlje: Ovako je izgledala svlačionica Zvezde posle pobede u derbiju
Mondo pre 11 minutajoš 66 povezanih

Ovo je Sanja dobitnica stana u igri "Uzmi račun i pobedi" nije ni znala da je danas prvo izvlačenje
Dnevnik pre 27 minutajoš 25 povezanih

Sajber napad izazvao velike poremećaje i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane

Dibidus drugačiji večiti derbi! Gde sada igraju fudbaleri koji su bili protagonisti poslednjeg okršaja Zvezda - Partizan?
Večernje novosti pre 11 minutajoš 62 povezane