Povezane vesti
"Nemojte da me snimate, došao sam po pare": Gastoz besneo ispred zgrade Pinka, Anđela spustila glavu od sramote
Mondo 27.08.2025
Nenad Marinković Gastoz danas je sa svojom partnerkom Anđelom Đuričić stigao ispred zgrade Pinka, a kada su domaći mediji pomislili da ulazi u novu sezonu Elite, rijaliti igrač ih je odmah demantovao. "Došao sam samo da uzmem novac, ne bavim se više… »
Gastoz napravio haos ispred zgrade Pinka, Došao kod Mitrovića iz jednog razloga! Anđela pobegla od sramote, a on svima…
Kurir 27.08.2025
Nenad Marinković Gastoz danas je sa svojom partnerkom Anđelom Đuričić stigao ispred zgrade Pinka, a kada su domaći mediji pomislili da ulazi u novu sezonu Elite, rijaliti igrač ih je odmah demantovao. - Došao sam samo da uzmem novac, ne bavim se više… »
"Ništa me ne interesuje!" Gastoz napravio karambol ispred zgrade Pinka, došao kod Mitrovića iz jednog razloga, Anđela pobegla…
Alo 27.08.2025
Gastoz besan izašao iz Pinka. Nenad Marinković Gastoz danas je sa svojom partnerkom Anđelom Đuričić stigao ispred zgrade Piinka, a kada su domaći mediji pomislili da ulazi u novu sezonu Elite, rijaliti igrač ih je odmah demantovao. - Došao sam samo da… »
Vesti dana »
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih
UN pokreću istragu o pogibiji učenica u Iranu; Tramp: Nije mi potrebna "nikakva pomoć“ NATO-a
RTS pre 21 minutajoš 5 povezanih
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 6 satijoš 1 povezana
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 18. mart: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 21 minutajoš 1 povezana
Orban: Bez nafte preko "Družbe" nema ni zajma EU za Kijev; Starmer: Davaćemo Ukrajini tri milijarde funti godišnje
RTS pre 16 minutajoš 4 povezane