Povezane vesti

"Nemojte da me snimate, došao sam po pare": Gastoz besneo ispred zgrade Pinka, Anđela spustila glavu od sramote

"Nemojte da me snimate, došao sam po pare": Gastoz besneo ispred zgrade Pinka, Anđela spustila glavu od sramote

Mondo 27.08.2025
Nenad Marinković Gastoz danas je sa svojom partnerkom Anđelom Đuričić stigao ispred zgrade Pinka, a kada su domaći mediji pomislili da ulazi u novu sezonu Elite, rijaliti igrač ih je odmah demantovao. "Došao sam samo da uzmem novac, ne bavim se više… »
Gastoz napravio haos ispred zgrade Pinka, Došao kod Mitrovića iz jednog razloga! Anđela pobegla od sramote, a on svima…

Gastoz napravio haos ispred zgrade Pinka, Došao kod Mitrovića iz jednog razloga! Anđela pobegla od sramote, a on svima…

Kurir 27.08.2025
Nenad Marinković Gastoz danas je sa svojom partnerkom Anđelom Đuričić stigao ispred zgrade Pinka, a kada su domaći mediji pomislili da ulazi u novu sezonu Elite, rijaliti igrač ih je odmah demantovao. - Došao sam samo da uzmem novac, ne bavim se više… »
"Ništa me ne interesuje!" Gastoz napravio karambol ispred zgrade Pinka, došao kod Mitrovića iz jednog razloga, Anđela pobegla…

"Ništa me ne interesuje!" Gastoz napravio karambol ispred zgrade Pinka, došao kod Mitrovića iz jednog razloga, Anđela pobegla…

Alo 27.08.2025
Gastoz besan izašao iz Pinka. Nenad Marinković Gastoz danas je sa svojom partnerkom Anđelom Đuričić stigao ispred zgrade Piinka, a kada su domaći mediji pomislili da ulazi u novu sezonu Elite, rijaliti igrač ih je odmah demantovao. - Došao sam samo da… »

Vesti dana »