Повезане вести

"Немојте да ме снимате, дошао сам по паре": Гастоз беснео испред зграде Пинка, Анђела спустила главу од срамоте

"Немојте да ме снимате, дошао сам по паре": Гастоз беснео испред зграде Пинка, Анђела спустила главу од срамоте

Мондо пре 21 дана
Ненад Маринковић Гастоз данас је са својом партнерком Анђелом Ђуричић стигао испред зграде Пинка, а када су домаћи медији помислили да улази у нову сезону Елите, ријалити играч их је одмах демантовао. "Дошао сам само да узмем… »
Гастоз направио хаос испред зграде Пинка, Дошао код Митровића из једног разлога! Анђела побегла од срамоте, а он свима…

Гастоз направио хаос испред зграде Пинка, Дошао код Митровића из једног разлога! Анђела побегла од срамоте, а он свима…

Курир пре 21 дана
Ненад Маринковић Гастоз данас је са својом партнерком Анђелом Ђуричић стигао испред зграде Пинка, а када су домаћи медији помислили да улази у нову сезону Елите, ријалити играч их је одмах демантовао. - Дошао сам само да узмем… »
"Ништа ме не интересује!" Гастоз направио карамбол испред зграде Пинка, дошао код Митровића из једног разлога, Анђела побегла…

"Ништа ме не интересује!" Гастоз направио карамбол испред зграде Пинка, дошао код Митровића из једног разлога, Анђела побегла…

Ало пре 21 дана
Гастоз бесан изашао из Пинка. Ненад Маринковић Гастоз данас је са својом партнерком Анђелом Ђуричић стигао испред зграде Пиинка, а када су домаћи медији помислили да улази у нову сезону Елите, ријалити играч их је одмах… »

Вести дана »