Povezane vesti

"Vikala sam 'upomoć', a on mi je zapušio usta": Ispovest žene iz Obrenovca koju su komšije spasile od silovanja

"Vikala sam 'upomoć', a on mi je zapušio usta": Ispovest žene iz Obrenovca koju su komšije spasile od silovanja

Mondo pre 13 dana
Muškarac T.K. (75) iz Obrenovca uhapšen je zbog sumnje da je pretukao bivšu suprugu M.K. (70) kao i da je pokušao da je siluje, saznaje "Informer". Ona je do detalja ispričala šta se sve tačno dogodilo. Odlučila je da napusti supruga posle 52 godine… »
"Deda (70) je bacio na krevet, pocepao suknju i veš i nasrnuo na jadnu ženu" Detalji horora u Obrenovcu, evo šta je prethodilo…

"Deda (70) je bacio na krevet, pocepao suknju i veš i nasrnuo na jadnu ženu" Detalji horora u Obrenovcu, evo šta je prethodilo…

Kurir pre 13 dana
Muškarac T. K. (75) iz Obrenovca uhapšen je u ponedeljak uveče zbog sumnje da je izvršio porodično nasilje, kada je, kako Kurir saznaje, nasrnuo na partnerku sa kojom više ne živi, nakon što je došao u njen stan u istom gradu, da razgovaraju o podeli… »
Jezivi detalji nasilja u Obrenovcu Starac (75) upao u stan bivše (70) pa je uz batine poikušao da je siluje

Jezivi detalji nasilja u Obrenovcu Starac (75) upao u stan bivše (70) pa je uz batine poikušao da je siluje

Alo pre 13 dana
Starac T. K. (75) koji je u ponedeljak uveče uhapšen u Obrenovcu zbog nasilja u porodici, sumnjiči se i da je pokušao da siluje svoju bivšu partnerku M. K. (70). Prema nezvaničnim saznanjima, T. K. priveden je na saslušanje kod dežurnog tužioca u… »
Žena iz Zemuna uhapšena zbog nasilja u porodici: Napala majku posle svađe, pa na saslušanju sve negirala

Žena iz Zemuna uhapšena zbog nasilja u porodici: Napala majku posle svađe, pa na saslušanju sve negirala

Nova pre 14 dana
U Trećem osnovom javnom tužilaštvu u Beogradu javni tužilac je juče saslušao okrivljenu O.Š. (39) prema kojoj je od strane policijski službenika PS Zemun doneto rešenje o zadržavanju. „Okrivljena je osnovano sumnjiva da je na štetu svoje majke izvršila… »
Komšije čule vriske, pa zatekle pomahnitalog dedu (75): Upao u stan, nasrnuo na bivšu ženu (70), pa je tukao i pokušao da je…

Komšije čule vriske, pa zatekle pomahnitalog dedu (75): Upao u stan, nasrnuo na bivšu ženu (70), pa je tukao i pokušao da je…

Blic pre 14 dana
Deda T. K. (75) koji je u ponedeljak uveče uhapšen u Obrenovcu zbog nasilja u porodici, sumnjiči se i da je pokušao da siluje svoju bivšu partnerku M. K. (70), saznaje "Blic"! Prema nezvaničnim saznanjima, T. K. (75) priveden je na saslušanje kod… »

Vesti dana »