Povezane vesti
"Dobri lave moj..." : Osvanula misteriozna čitulja za ubijenog Igora, potpisana samo jednim slovom
Mondo 28.08.2025
Podgoričanin Igor Nedović (29), za kog se veruje da je bio pripadnik tzv. "kavačkog klana", ubijen je pre 40 dana dok je razgovarao sa prijateljem. Povodom njegove smrti, u crnogorskim novinama nedavno je objavljena čitulja. U međuvremenu, policija i… »
"Lave moj, sanjao sam te sinoć": Osvanula misteriozna čitulja za ubijenog Igora: Egzekutor koji ga je izrešetao usred bela…
Blic 28.08.2025
Podgoričanin Igor Nedović (29), označen kao pripadnik "kavačkog klana", ubijen je pre 40 dana dok je pričao s prijateljem, a tim povodom osvanula je čitulja u crnogorskim novinama. Inače, istražitelji i dalje tragaju za osumnjičenim Arijanom R. (23), za… »
"Lave moj, sanjao sam te sinoć": Osvanula čitulja za "kavčanina" Igora Nedovića! Egzekutor koji ga je izrešetao sa 15 hitaca…
Kurir 28.08.2025
Podgoričanin Igor Nedović (29), označen kao pripadnik "kavačkog klana", ubijen je pre 40 dana usred dana dok je pričao s prijateljem, a tim povodom osvanula je čitulja u crnogorskim novinama. Inače, istražitelji i dalje tragaju za osumnjičenim Arijanom… »
Vesti dana »

Grujić (SSP) o izjavi ministra Glišića: Zbog naprednjačke korupcije niko više ne sme da strada
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 2 povezane

Studenti u „Utisku nedelje“: Nećemo biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

250.000 Ljudi marširalo protiv izraela! Krcate ulice uprkos kiši: "Najmanje što možemo zbog užasa u Gazi" (foto)
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 10 satijoš 1 povezana

Umro Dejan Gvozden frontmen benda Kristali: Supruga se bolnim rečima oprostila: "Ti si ljubav mog života uvek i zauvek"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane