Повезане вести

"Купим све што ми се нађе под руком": Певачица има милионе у некретнинама, а признала да је крала ствари из контејнера

"Купим све што ми се нађе под руком": Певачица има милионе у некретнинама, а признала да је крала ствари из контејнера

Мондо пре 23 дана
Певачица Нада Топчагић отворено признаје да је некада знала да присвоји ствари са столова, али каже да је с временом успела да се реши те навике. Иако сада то више не ради, Нада без задршке говори о тој епизоди из свог живота… »
Крала ствари из ресторана, скупља све што нађе поред контејнера, а има кућу на мору, викендицу на Тари, стан у Београду и још…

Крала ствари из ресторана, скупља све што нађе поред контејнера, а има кућу на мору, викендицу на Тари, стан у Београду и још…

Блиц пре 23 дана
Певачица Нада Топчагић недавно је шокирала јавност када је признала да је на самом почетку своје каријере крала ствари са весеља, а касније је од певања купила неколико некретнина. Наиме, Нада Топчагић има викендицу на Тари… »
„Узимала сам пешкире и пепељаре са столова“: Нада Топчагић о бакшишу и лошим навикама

„Узимала сам пешкире и пепељаре са столова“: Нада Топчагић о бакшишу и лошим навикама

Нова пре 24 дана
Певачица је отворено говорила о својим пороцима. Нада Топчагић својевремено се дотакла приватних весеља на којима често пева, те открила да многи певачи, попут ње, узимају предмете које нађу. „Ма све купим што ми се нађе под… »
"Узимала сам и пиксле са столова као клептоман": Нада Топчагић искоренила лошу навику, па поменула како узима бакшиш

"Узимала сам и пиксле са столова као клептоман": Нада Топчагић искоренила лошу навику, па поменула како узима бакшиш

Блиц пре 24 дана
Певачица Нада Топчагић каже да је некада узимала и крала ствари са столова на весељима, али је временом успела да ту навику искорени. Нада тврди да данас то не практикује, али да се свакако не стиди да о томе прича. - Ма све… »

Вести дана »