Povezane vesti

"Kupim sve što mi se nađe pod rukom": Pevačica ima milione u nekretninama, a priznala da je krala stvari iz kontejnera

"Kupim sve što mi se nađe pod rukom": Pevačica ima milione u nekretninama, a priznala da je krala stvari iz kontejnera

Mondo 28.08.2025
Pevačica Nada Topčagić otvoreno priznaje da je nekada znala da prisvoji stvari sa stolova, ali kaže da je s vremenom uspela da se reši te navike. Iako sada to više ne radi, Nada bez zadrške govori o toj epizodi iz svog života, ističući da je to deo… »
Krala stvari iz restorana, skuplja sve što nađe pored kontejnera, a ima kuću na moru, vikendicu na Tari, stan u Beogradu i još…

Krala stvari iz restorana, skuplja sve što nađe pored kontejnera, a ima kuću na moru, vikendicu na Tari, stan u Beogradu i još…

Blic 28.08.2025
Pevačica Nada Topčagić nedavno je šokirala javnost kada je priznala da je na samom početku svoje karijere krala stvari sa veselja, a kasnije je od pevanja kupila nekoliko nekretnina. Naime, Nada Topčagić ima vikendicu na Tari, stan na Kosančićevom vencu… »
„Uzimala sam peškire i pepeljare sa stolova“: Nada Topčagić o bakšišu i lošim navikama

„Uzimala sam peškire i pepeljare sa stolova“: Nada Topčagić o bakšišu i lošim navikama

Nova 28.08.2025
Pevačica je otvoreno govorila o svojim porocima. Nada Topčagić svojevremeno se dotakla privatnih veselja na kojima često peva, te otkrila da mnogi pevači, poput nje, uzimaju predmete koje nađu. „Ma sve kupim što mi se nađe pod rukom, šta vam je ljudi… »
"Uzimala sam i piksle sa stolova kao kleptoman": Nada Topčagić iskorenila lošu naviku, pa pomenula kako uzima bakšiš

"Uzimala sam i piksle sa stolova kao kleptoman": Nada Topčagić iskorenila lošu naviku, pa pomenula kako uzima bakšiš

Blic 27.08.2025
Pevačica Nada Topčagić kaže da je nekada uzimala i krala stvari sa stolova na veseljima, ali je vremenom uspela da tu naviku iskoreni. Nada tvrdi da danas to ne praktikuje, ali da se svakako ne stidi da o tome priča. - Ma sve kupim što mi se nađe pod… »

Vesti dana »